Taylor Swift a câștigat MTV Europe Music Awards 2022

Taylor Swift a câștigat MTV Europe Music Awards 2022

Taylor Swift a câștigat MTV Europe Music Awards 2022. Cântăreața a câștigat trofee pentru cel mai bun artist, cel mai bun videoclip, cel mai bun artist pop și cel mai bun videoclip pentru „All Too Well (10) Minute Version) (Versiunea lui Taylor).”

Alți câștigători au fost Nicki Minaj, care a câștigat premiul pentru cel mai bun artist hip hop, precum și pentru cel mai bun cântec „Super Freaky Girl”, iar Harry Styles a câștigat pentru cel mai bun live.

Premiul MTV EMA Generation Change de anul acesta a fost acordat ucrainenelor Lina Deshvar, Anna Kutova și Anfisa Yankovina pentru că au luptat pentru drepturile celor afectați de criza umanitară din țară. MTV Entertainment Group a colaborat cu Choose Love – o organizație nonprofit umanitară care oferă ajutor și advocacy pentru refugiații din întreaga lume – pentru a alege câștigătorii, care au fost onorați în timpul emisiunii pe covorul roșu MTV EMA.

Găzduit de Rita Ora (care a primit un trofeu pentru Best Look „Stil personal”) și Taika Waititi, evenimentul a inclus momente semnate David Guetta și Bebe Rexha, Gorillaz și Thundercat, Muse, Ava Max, Stormzy, One Republic și Orchestra Kalush Band.