Horoscop 15 decembrie 2022 – Vin recompense, bani în plus, un pachet cu daruri

O zi chiar frumoasă. O să ne bucurăm de o veste bună, de prezenţa unor oameni care ţin la noi, şi cu care avem o relaţie specială.  

Vibraţia zilei este 6, şi o să ţesem pânza armoniei în jurul nostru.

Horoscop 15 decembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Sunt nişte restanțe de care e bine să scăpaţi urgent, ca să vă asiguraţi ca încheiați anul cum se cuvine, şi să vă relansaţi de anul viitor.

O să recuperaţi nişte bani şi o să aveţi pentru lucrurile suplimentare care nu vă mai încăpeau pe lista de must have-uri.

E de presupus c-o să faceţi tot ce trebuie ca să vă luaţi banii pe care vi-i tot promit datornicii, ca să încheiaţi socotelile.

Horoscop 15 decembrie 2022 – CAPRICORN

Vin recompense, bani în plus, un pachet cu daruri de Crăciun poate, şi o să vă luaţi ce aveţi nevoie pentru perioada asta a sărbătorilor.

Sunt treburi mai complicate pe acasă, şi o să vă descurcaţi şi cu puţin ajutor din partea alor voştri, sau plătiţi o firmă specializată.

Poate acum, în al doisprezecelea ceas, o să vă bucuraţi de o mai mare trecere la şefi, şi o să îndrăzniţi să le cereţi o favoare.

Horoscop 15 decembrie 2022 – VĂRSĂTOR

O să puteţi negocia un contract şi să vă bucuraţi de o serie de avantaje la care aţi tot sperat de cu vreo doi ani în urmă, şi să iasă totul perfect.

Se întâmplă ceva care să vă scoată din zona de confort, şi o să vă mobilizaţi să faceţi lucruri – de senzaţie.

Pregătiţi o ieşire la rampă pentru ianuarie, şi o să adunaţi nişte resurse care să vă „ţină” spatele, să v-ajute.

Horoscop 15 decembrie 2022 – PEŞTI

O reuşită în planul comunicării, o să vă puneţi de acord cu partenerul de cuplu în privinţa programului de Crăciun, verificaţi lista invitaţilor şi a preparatelor, să ştiţi ce aveţi de cumpărat.

E bine să debarasaţi interiorul locuinţei de lucrurile care vă prisosesc şi să lăsaţi loc pentru ce o să cumpăraţi nou-nouţ.

Se poate să munciţi în plus şi să primiţi bani şi alte beneficii, ca să fie echitabil şi încurajator.

Horoscop 15 decembrie 2022 – BERBEC

Se poate să luaţi nişte bani, din cei pe care i-aţi revendicat, şi o să faceţi monetarul să vedeţi dacă v-ajung pentru cumpărături şi pentru facturi.

Or să vă ia prin surprindere cadourile şi alte mărunţişuri, gesturi din partea unor oameni care vă iubesc, vă apreciază.

Sunt ceva probleme care ţin de locuinţă şi n-o să le lăsaţi în coadă de peşte, că vreţi să începeţi anul „curaţi”.

Horoscop 15 decembrie 2022 – TAUR

O veste bună de la cineva plecat, şi care şi-a anunţat sosirea sau v-aşteaptă acolo, asta în funcţie şi de programul vostru, că o să vreţi neapărat să vă întâlniţi.

Poate o să faceţi un drum să luaţi diverse produse din provincie, să fie totul proaspăt, bio, de la producători.

Poate daţi o fugă în străinătate şi aţi putea petrece sărbătorile acolo, dar depinde şi de partener.

Horoscop 15 decembrie 2022 – GEMENI

O să recuperaţi acei bani fără de care nu vă puteţi descurca, şi o să vă puteţi linişti cu acele cumpărături pentru care nu credeaţi că v-ajung banii.

O reuşită, nu numai în plan financiar, ci şi afectiv, că o să primiţi bani, şi vine şi omul pe care l-aţi aşteptat cine ştie de când.

O să faceţi, vreţi, nu vreţi, o selecţie printre prieteni, că v-au cam evitat în ultima vreme şi e de văzut cu cine veţi petrece sărbătorile.

Horoscop 15 decembrie 2022 – RAC

O să vă asociaţi cu nişte oameni, poate vă împrieteniți şi plecaţi împreună pe undeva, să vă ocupaţi timpul cu ceva care vă place şi care e de viitor – să funcţionaţi în această formulă.

Poate apare cineva care vă poate fi suport moral, c-aţi atins, probabil, un prag de oboseală.

O să beneficiaţi de suport moral, material, din partea unor oameni „săritori” şi o să ieşiţi la liman cu toate obligaţiile.

Horoscop 15 decembrie 2022 – LEU

O şansă de bani, şi o să vă redresaţi din punct de vedere al cheltuielilor, că sunt multe de luat şi n-o să faceţi rabat de la nimic, că aşa v-aţi propus.

Se poate să vă daţi acceptul şi acum, dar şi în ianuarie, că până atunci poate mai apar şi alte oferte.

Se poate să primiţi un rest de bani, şi să vină şi nişte cadouri în avans, şi o să aveţi şi voi nişte gesturi de răspuns.

Horoscop 15 decembrie 2022 – FECIOARĂ

Noutăţi, poate apare o invitaţie în alt oraş, poate plecaţi în străinătate, şi o să vă vedeţi cu cineva de care ar putea depinde viaţa voastră sentimentală.

O să vă caute cineva care vrea să aveți o relație serioasă, și o să vă prindeți în joc, pentru că vă place persoana, dacă nu sunteți căsătoriți.

De trecut în revistă toate datoriile, ca să nu rămâneţi restanţieri, şi să gestionaţi banii să v-ajungă pentru toate cheltuielile.

Horoscop 15 decembrie 2022 – BALANŢA

O să alocaţi o sumă importantă de bani redecorării locuinţei, c-aveţi nevoie s-arate la fel de bine ca şi voi, dacă nu chiar mai bine, şi o să vă bucuraţi de fiecare lucru.

E posibil să vină cineva în vizită şi să mai rămână o zi, două, c-aveţi treburi comune şi multe de povestit.

O să vă îngrijiți şi de casă, şi de voi, şi o să ieşiţi cu bine la liman, că aveţi resurse nelimitate.

Horoscop 15 decembrie 2022 – SCORPION

E o muncă în colectivitate care o să v-aducă satisfacţii şi o să vă asiguraţi că veţi atinge o performanţă, c-aveţi calificarea necesară.

Sunt facturi obligatorii de achitat, şi o să vă descurcaţi cum puteți, până la sfârşitul anului.

O promisiune de viaţă fericită în doi, şi o să vă gândiţi, serios să vă luaţi o casă. Sau s-o extindeţi pe cea pe care o aveţi.