Un nou film românesc va rupe topurile Netflix. Comedia este deja foarte populară, trebuie s-o vezi și tu

Filmul românesc ”Mirciulică” va rupe topurile Netflix

Vorbim despre filmul ”Mirciulică“, iar numele său probabil l-ați mai auzit deja. Acesta este primul film al lui Mircea Bravo, iar ele este și protagonistul peliculei.

Pe 7 octombrie, filmul ”Mirciulică“ a avut premiera în cinematografe și a bifat încasări record. Chiar Mircea Bravo povestea că nu se aștepta la un asemenea succes.

În total, pelicula a adunat încasări de aproape 1,6 milioane de dolari, mai mult decât ar fi plănuit vreodată producătorul, iar lucrurile par promițătoare și pe Netflix.

Cine este ”Mirciulică” și care este povestea lui? Un tânăr care are doar 30 de ani vine din Gherla la București pentru studii, dar pică examenul de magistratură.

Povestea lui ”Mirciulică”

Acesta este nevoit să se întoarcă acasă, la părinții săi, unde de altfel va și locui. Pentru că planurile în magistratură nu i-au reușit, acesta se va angaja la un baron local, care deține o firmă de salubritate.

Dacă stăm să ne uităm la succesul din cinematografe, dar și la cel de pe Netflix după doar o zi de la lansare, nu ar fi exclus ca filmul ”Mirciulică” să urmeze exemplul comediei ”Teambuilding”, extrem de apreciată de publicul larg, care de asemenea a spart topurile Netflix.