Aura, fotografie rară cu mama ei! Cât de mult seamănă cele două

Aura postează extrem de rar poze cu familia ei, pe mama ei, cei care nu-i sunt apropiați au avut ocazia rareori să o vadă. Putem concluziona, însă, privind atent la felul în care a fost educată artista, că mama Aurei este o femeie demnă de toată admirația.

mama interpretei și-a sărbătorit ziua de naștere. Aura a postat o fotografie cu cea care i-a dat viață și care i-a implantat valorile și principiile pe care astăzi le transmite fetițelor ei. Urmăritorii au observat, fără doar și poate, că Aura seamănă izbitor cu mama sa, care se poate mândri cu un chip pe care nu s-a întipărit trecerea anilor. Un lucru este evident, artista este copia fidelă a mamei sale, care arată impecabil.

„Voiam dis-de-dimineață să pun o postare de urare pentru mămica mea, care a fost azi omagiată. Dar… M-am prins că nu am nici o poză mai recentă cu mama. Zic, las-că fac eu azi una prospăcioră. Ea mereu e frumoasă și zâmbitoare , mămica mea. La mulți ani sănătoși, mama!”, a scris artista, pe rețelele de socializare.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi interior
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.