Replici dure între Timati și ucraineanul Max Barskih, după ce acesta din urmă și-a spus părerea despre război

Interpretul și compozitorul ucrainean Max Barskih a spus că nu va mai veni în Rusia. Acesta a declarat că a devenit popular nu pentru că melodiile sale au fost difuzate la radio și canalele TV din Rusia. Potrivit acestuia, el poate reuși și fără piața și fanii din Rusia.

Rapperul Timati a reacționat brusc la aceste cuvinte. L-a chemat la socoteală pe Max și i-a spus că, în curând, se vor întâlni și vor vorbi, însă nu oricum, ci ,,față în față”.

„M-am uitat la apelul tău către poporul Rusiei. Nu ai confundat nimic? Ai uitat cu ,,a cui lingură ai mâncat în toți acești ani”? La ale cui petreceri corporative ați dansat aici, în Rusia? Mai devreme sau mai târziu, toate acestea se vor sfârși și cu siguranță ne vom vedea, pentru că Pământul este rotund. Și cu siguranță vă voi arăta eu ,,cine este cine aici”, a spus Timati.

Această încăierare în rețelele de socializare nu a trecut pe lângă Potap. Artistul de origine ucraineană, în mod evident, este marcat de durerea și drama prin care trece poporul său.

„Vreau să-l salut pe Timati, care i s-a adresat lui Max Barskih. Află că atunci când ne vom întâlni, iar eu cred că tu, cu siguranță, vei supraviețui până atunci, lângă Max vor sta oameni ca mine. Așa că așteaptă, ne vom vedea”, a spus soțul interpretei Nastya Kamenskyh.

Timati însuși nu a tăcut și i-a răspuns lui Potap, pe rețelele de socializare. „Bineînțeles că ne vedem. Mai devreme sau mai târziu. Apropo, de mult nu ne-am văzut. Mult succes”, i-a scris rapperul.