O celebră actriță americană s-a stins din viață! Am crescut cu filmele ei – Anunțul făcut de copiii acesteia

Kirstie Alley a murit. Celebra actriță avea 71 de ani. Copiii ei – fiul William „True” Stevenson, în vârstă de 30 de ani, și fiica Lillie Price Stevenson, în vârstă de 28 de ani – au anunțat știrea luni seara printr-o declarație distribuită prin conturile de socializare ale mamei lor , spunând că „a murit după o luptă cu cancerul, descoperită doar recent. .”

„Ea a fost înconjurată de cea mai apropiată familie a ei și a luptat cu mare forță, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și a aventurilor care ne-au urmat”, se arată în declarație.

„Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Centrul de Cancer Moffitt pentru îngrijirea lor.”

Alley și-a împărțit copiii cu Parker Stevenson, cu care a fost căsătorită din 1983 până în 1997. Actrița a fost căsătorită pentru prima dată cu Bob Alley din 1970 până în 1977.

Declarația a descris-o pe Alley, care ar fi împlinit 72 de ani luna viitoare, drept o „mamă incredibilă, feroce și iubitoare”.

Premiera „The Runaways” New York - Sosiri în interior

Copiii ei au anunțat știrea luni seară prin conturile de socializare ale mamei lor.

„Pe cât de iconică era pe ecran, ea a fost o mamă și o bunica și mai uimitoare”, au spus copiii ei.

„Pofta și pasiunea pentru viață ale mamei noastre, copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei veșnică de a crea, au fost de neegalat și ne-au lăsat inspirați să trăim viața la maxim așa cum a făcut-o ea.”

CHEERS, (din stânga): Ted Danson, Kirstie Alley, (1988), 1982-93.  ©Paramount Television / cu amabilitatea Ev

Actrița a început cu „Cheers” alături de Ted Danson.

Ei și-au exprimat recunoștința pentru dragostea și rugăciunile fanilor ei și au cerut „intimitate în acest moment dificil”.

Alley și-a găsit faima jucând Rebecca Howe în sitcomul NBC „Cheers” din 1987 până în 1993 – rol pentru care a primit un premiu Emmy și un Glob de Aur, ambele în 1991.

IT TAKES TWO, Kirstie Alley, Mary-Kate Olsen, 1995. (c)Warner Bros./ Courtoazie: Everett Collection.

Alley a câștigat 76 de credite de actorie în timpul carierei sale.

Ea a continuat să joace în zeci de filme și emisiuni de televiziune, inclusiv „Drop Dead Gorgeous”,

„Veronica’s Closet”, „It Takes Two”, „Sibling Rivalry”, „Shot to Kill”, „Loverboy”, „Runaway” și Franciza „Uite cine vorbește”, pentru a numi doar câteva.

Prietenul ei de multă vreme și co-protagonistă din „Look Who’s Talking”, John Travolta, a fost printre primii care i-au adus un omagiu regretatei vedete.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată”, a scris actorul și colegul scientologist, în vârstă de 68 de ani, pe Instagram ,