natalia morari

Video// Jurnalista Natalia Morari dă cărțile pe față – De ce a rupt relația cu Chiril Lucinschi

Natalia Morari, destăinuiri despre relația cu Chiril Lucinschi: De ce tatăl acestuia, fostul președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, nu mai vorbește cu jurnalista, scrie dosarmedia.md

Au fost aproape 11 ani împreună. Relația dintre fiul lui Petru Lucinschi, Chiril și jurnalista Natalia Morari a fost o perioadă ascunsă de ochii lumii. La începutul relației Chiril Lucinschi era încă căsătorit. Totuși, cei doi și-au asumat-o ulterior. S-a vorbit puțin sau aproape deloc.

În cadrul unui interviu realizat de jurnalista Rodica Ciorănică, vedeta TV8, Natalia Morari a declarat că a fost o relație frumoasă în care a crescut, dar s-au făcut greșeli din ambele părți.

”Eu sunt conștientă de valul de critici care poate să apară. Deoarece este condamnabil în societatea noastră  să vorbești deschis despre o relație cu un bărbat căsătorit. Și acum înțeleg de ce. Este normal că eu nu mi-aș fi dorit, în cazul în care să fiu căsătorită, să apară cineva.  Totuși dacă atunci când este vorba despre o dragoste adevărată, dar la noi a fost o dragoste adevărată, nu poți să controlezi asta. Și uneori se întâmplă în circumstanțe nu neapărat dorite de toată lumea. Eu cred că principala greșeală pe care am comis-o e că la timpul potrivit, noi nu am făcut pași potriviți.”, spune Natalia Morari.

Relația Nataliei Morari cu președintele Petru Lucinschi

”Ceea ce ținea de lucru, a fost ok, Dar atunci când a înțeles că noi vrem să facem relația deschisă, el a încetat să mai vorbească cu mine. Nici astăzi nu mai vorbește.  Îmi pare rău de acest lucru, foarte tare. Eu cândva, din greșeală am crezut că pot să intru în același râu și nu am reușit. Dacă de trei ori nu mi-a reușit, de ce aș mai încerca a patra oară”, spune Natalia Morari.

Ce a făcut-o să rupă relația cu Chiril Lucinschi

”Noi am ajuns să fim foarte nefericiți în această relație și când ești nefericit, trebuie să rupi. Noi totți merităm să fim fericiți”, spune Natalia Morari.