emilian cretu 2

Subiectele despre sex au inundat podcasturile – Emilian Crețu: ”asta e un clișeu, nu mai este la modă”

Emilian Crețu, cunoscut prezentator de televiziune și actor din Republica Moldova spune că el nu poate înțelege de ce autorii podcasturilor din Moldova, dar și din România, au început tot mai des să vorbească despre sex în cadrul discuțiilor cu invitații lor. El consideră că acesta este un subiect intim și ar trebui așa să rămână. 

„Toate temele despre sex sunt atât de des vorbite, mai ales acum prin podcasturi. Treaba asta cu întrebările despre sex mi se pare că nu mai este la modă. Sexul este o chestie intimă între două persoane sau mai multe persoane. Dacă vă interesează dacă am făcut sex în grup, vă spun că am făcut. Dacă mă întrebați de am fost sau nu în bordeluri, am fost. Vi se pare că răspunzând la aceste răspunsuri asta va fi wow? Nu, nu este. Deja a devenit un clișeu. Sexul și toate cele tangente sunt intime”, spune Crețu. 

El susține că deseori i se pune întrebarea: tu ești gay sau nu? Întrebare la care actorul spune că nu va răspunde într-un podcast sau în orice altă emisiune. 

Eu dacă am de zis o voi zice, dar nu într-un podcast. Este normal că toți vor vizualizări, dar toți merg pe aceeași cărare”, spune Crețu. 

Emilian Crețu spune că mulți il întreabă de ce nu face podcasturi, actorul susține că nu va face ceea ce fac toți, el are drumul său. „Nu mă interesează acest lucru. Nu am să merg cu turma, eu sunt unicat în ceea ce fac. Nu vin cu niciun fel de critică la cei care fac podcasturi sau emisiuni. Noi trăim niște șabloane și oamenii trebuie să înțeleagă că eu am drumul meu și mă conduc după principiile mele”, spune Emilian Crețu.