Emilian Crețu, cel mai scump dintre influencerii din Moldova –  „O postare pornește de la 1000 de euro” 

Actorul și prezentatorul de televiziune Emilian Crețu recunoaște că are câștiguri frumoase din colaborările realizate pe online, în mare parte pe Instagram, acolo unde un story sau o postare pornește de la o mie de euro. El precizează că acum contractele sale sunt pe termen lung, are relații frumoase cu clienții săi și unele durează ani de zile. „În mare parte trăiesc din internet, unde se fac foarte mulți bani”, recunoaște prezentatorul TV.

El menționează că nu se teme că într-o zi ar putea rămâne fără contul de instagram, deoarece ani la rând a investit în imaginea sa și acum aceasta lucrează pentru el. ”Trebuie să știți că Emilian Crețu nu înseamnă doar instagram. Eu nu am investit în instagram, eu am investit în oamenii care mă urmăresc. Dacă azi eu aș rămâne fără pagină și m-aș duce pe ok.ru, oamenii m-ar urma acolo”, spune Emilian Crețu.

El mai menționează că pe lângă activitatea din online, deține și două magazine de vopsele, deja de aproape patru ani. „Domeniul meu este arta, teatrul, dar asta nu mă încurcă să fac și altceva”, spune Emilian Crețu.