svetlana sainsus

VIDEO// Cine e tatăl copilului Svetlanei Sainsus? Mai are copii din altă relație

Co-fondatoarea platformei caritate.md, Svetlana Sainsus a fost luată la întrebări de jurnalistul Dorin Galben într-un nou interviu ”Fără protocol”. Sigur că unul dintre subiecte a fost și noua sa relație, în care s-a născut o minune de fetiță.
Svetlana Sainsus își ține fericirea din cuplu mai departe de ochii lumii. Totuși, ea a oferit câteva detalii despre bărbatul pe care-l iubește acum, scrie dosarmedia.md

”Este o persoană publică. Evit să spun multe, tare nu-mi place ca viața mea personală să fie publică. Eu, de exemplu, despre divorțul meu am evitat să vorbesc timp de trei ani. (…) Atât timp cât eu și el suntem persoane publice, îmi dau seama de avalanșa știrilor ce vor apărea. (…) Atât timp cât el este o persoană publică, probabil din politică. Nu vreau ca într-o zi să-mi spună că cineva mi-a deschis toate ușile. (…) În plus, băiatului meu îi este foarte greu să accepte că este un alt bărbat în viața mea, eu îl înțeleg cât îi este de greu și nu vreau ca el să fie tachinat, să sufere.”


Cine e tatăl fetiței Svetlanei Sainsus, cât de prezent este în viața ei?

”Este prezent în viața mea, în viața Liei. Este bărbatul care m-a schimbat și mă face fericită în fiecare zi  Suntem un cuplu. Nu locuim împreună, dar este prezent în viața noastră. Este bărbatul care îmi oferă relația așa cum am visat-o eu. (…) Dacă eu mâine nu aș mai activa la caritate.md, sigur aș spune cine e. Să presupunem că este o persoană din politică, eu din start aș fi acuzată.”

Svetlana Sainsus spune că Lia, fetița ei, a fost un copil foarte dorit de ambii

”Noi încă din primele întâlniri, discutam despre vise și am spus ambii că ne dorim o fetiță. (…) Eu foarte mult îmi doream o fată, nu așa că fie ce o fi, dar anume o fată”, spune entuziasmată Svetlana Sainsus.

Svetlana Sainsus este mamă a doi copii, un băiat din prima căsnicie și Lia, fetița care s-a născut în ce-a de-a doua relație. Totodată, Svetlana Sainsus spune că tatăl Liei mai are copii.