Natalia Morari si Chiril Lucinschi

VIDEO// Chiril Lucinschi, despre a cerut-o în căsătorie pe Natalia Morari – De ce nu au jucat și nunta?

În cadrul unui interviu oferit recent, Chiril Lucinschi a vorbit mai mult despre cele două mari iubiri ale sale. Despre relația cu Ana, prima soție și mama celor patru copii ai săi și Natalia Morari, femeia cu care a avut o relație ulterior, scrie dosarmedia.md.

Totodată, Chiril Lucinschi a declarat că actualmente nu ține legătura cu jurnalista Natalia Morari, dar în cazul în care ea va avea nevoie de ajutor din partea lui, îl va primi.

”Nu vreau să vorbesc mult despre viața mea privată. Unicul lucru pe care vreau să-l spun este că la fel ca în cazul multor altor oameni care au încercat să investească într-o viață comună, nouă nu ne-a reușit. Trebuie să spun că o respect pe Natalia. Noi am avut o relație de mai mulți ani. O să vorbesc despre mine, din partea mea sentimentele au fost sincere. La moment noi nu comunicăm, asta e decizia ei și eu respect această decizie. Eu tare îmi doresc ca ea să fie fericită, să reușească tot ce și-a planificat în viața ei. Să știe că dacă va avea nevoie de ajutorul meu, o să-l aibă și acum fără jenă spun acest lucru.”, a declarat Chiril Lucinschi.

Întrebat dacă în această perioadă a cerut-o în căsătorie pe Natalia Morari, el a răspuns că ”da”, dar nu a oferit mai multe detalii.


Anterior, jurnalista Natalia Morari a vorbit despre relația cu Chiril Lucinschi. Aceasta a explicat că au fost aproape 11 ani împreună. La începutul relației Chiril Lucinschi era încă căsătorit. S-a vorbit puțin sau aproape deloc.

În cadrul unui interviu realizat de jurnalista Rodica Ciorănică, vedeta TV8, Natalia Morari a declarat că a fost o relație frumoasă în care a crescut, dar s-au făcut greșeli din ambele părți.

”Eu sunt conștientă de valul de critici care poate să apară. Deoarece este condamnabil în societatea noastră  să vorbești deschis despre o relație cu un bărbat căsătorit. Și acum înțeleg de ce. Este normal că eu nu mi-aș fi dorit, în cazul în care să fiu căsătorită, să apară cineva.  Totuși dacă atunci când este vorba despre o dragoste adevărată, dar la noi a fost o dragoste adevărată, nu poți să controlezi asta. Și uneori se întâmplă în circumstanțe nu neapărat dorite de toată lumea. Eu cred că principala greșeală pe care am comis-o e că la timpul potrivit, noi nu am făcut pași potriviți.”, spune Natalia Morari.

Ce a făcut-o să rupă relația cu Chiril Lucinschi

”Noi am ajuns să fim foarte nefericiți în această relație și când ești nefericit, trebuie să rupi. Noi toți merităm să fim fericiți”, spune Natalia Morari.