veaceslav platon si mariana rata

Văd că ți-ai ieșit din bine! Veaceslav Platon o avertizează pe Mariana Rață: ”Pregătește-ți banii pentru avocați”

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, dat în căutare de Interpol, a postat astăzi un mesaj pe pagina sa de Facebook. Acesta a menționat că o va da în judecată pe co-fondatoarea și prezentatoarea de la TV8, Mariana Rață. Omul de afaceri a mai adăugat că este amuzat de investigațiile făcute de jurnalistă, scrie ea.md

„Dragă Mariana! Văd că ți-ai ieșit din bine, iar din această cauză sunt obligat să te port prin judecăți. Vreau să văd cum te vei îndreptăți. Acum suntem în proces de pregătire a cererilor de chemare în judecată privind apărarea onoarei și demnității și înaintarea acestora la Judecătoria București pentru cetățenii cu pașapoarte românești. Te voi purta și pe acolo.

Să știi că m-am amuzat copios, atunci când ai declarat despre oarecare investigații în privința mea. La ultima noastră întrevedere, ți-am explicat timp de 4 ore doar o singură schemă din furtul miliardului. Dar așa și n-ai înțeles nimic. Sincer să fiu, am lăsat-o baltă, înțelegând că n-are rost. Și din nou „bună ziua”: Mariana și investigațiile.

Apropo, pregătește-ți banii pentru avocați. Și să nu îndrăznești să-i achiți din contul TV8, pentru că te vei alege imediat și cu o cerere la Procuratura europeană pentru delapidarea resurselor europene. Aceștia vor începe a deranja donatorii și vă vor pune capacul. Ce-i drept, ai putea să te adresezi după bani la SIS. Ei sunt obligați să ramburseze cheltuielile agenților săi, suportate în timpul executării misiunilor de serviciu.

O cerere aparte pregătim acum și în privința șezătorii de ieri cu Maia Sandu. Mai pe scurt, limba lungă și mintea scundă sunt o combinație foarte costisitoare.

PS: Salutări lui Viorel!.”

Jurnalista încă nu a comentat mesajul lui Platon.

Amintim că pe data de 8 septembrie curent, Natalia Morari a recunoscut că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Aceasta s-a retras din administrația TV8, iar emisiunea sa a fost scoasă din grila de program.