instagram influenceri

Top 10 Instagram Influenceri din Moldova 2021 – Au sute de mii de urmăritori

Top 10 Instagram Influenceri din Moldova 2021 – Au sute de mii de urmăritori.

Ei sunt cei mai urmăriți influenceri din Republica Moldova.

  1. Emilian Crețu este actor, prezentator tv și are o comuniitate de peste 473 mii de urmăritori pe contul său de intagram. El este cel mai urmărit influencer de pe instagram.

În 2015 și-a făcut apariția și în spațiul virtual sub denumirea de „DaSuntRomân”, fiind autorul dar și actorul principal al parodiilor despre diferite situații politice, sociale sau economice, deghizându-se sub diferite personaje hazlii. Astfel, aparițiile acestuia au stârnit sute de reacții și mii de vizualizări în spațiu virtual, cu piese precum „Coroana Mă-tii” sau „Durdom Pa Pa”.

De la 1 aprilie 2017, este prezentator al emisiunii de satiră „Dora Show” de pe Jurnal TV. În emisiune, joacă rolul „Doamnei Dora”.

2. Marinella Bezer a reușit să adune în jurul ei o comunitate de peste 405 mii de oameni. Marinela Bezer este preocupată de felul cum  arată și știe să-și impresioneze fanii cu imagini fierbinți în costume de baie. Totuși, Marinela Bezer este și femeie de afaceri, fapt pentru care este apreciată de publicul său.

3. Katy Black este cunoscută în mediul online pentru diverse activități. Recent a devenit mămică pentru a doua oară. Spune că își dorește o familie cu mulți copii. Comunitatea ei online numără peste 366 de mii de urmăritori

4. Anastasia Iacub este pe locul patru. Tânăra este urmărită de peste 255 de mii de oameni. Devenit cunoscută după ce a participat la show-ul DOM 2 din Rusia. Tot ea a câștigat și titlul de Miss Moldova 2015.

5. Anastasia Fotachi se plasează pe locul 5 după numărul de urmăritori, având peste 209 mii.

6. Ion Frunza cu 157 de mii de followers, ocupă poțizia a șasea.

7. Valeriu Rașcu are o comunitate care numără peste 144 de mii de oameni

8. Nicolle  Trifan cu peste 133 de mii de followers se plasează sigur pe locul opt.

9. Daniela Ciocanu este prezentatoare tv și mămica unei fetițe minunate. Comunitatea ei are peste 124 de mii de followers

10 Diana Brescan inchide top 10 instagram influenceri cu un număr de peste 114 mii de urmăritori