natalia morari si veaceslav platon

Știrea zilei! Jurnalista Natalia Morari și omul de afaceri Veaceslav Platon au un copil împreună


Jurnalista Natalia Morari anunță că se retrage din Consiliul de Administrație al TV8 și spune că Veaceslav Platon este tatăl copilului său, scrie dosarmedia.md.

 ”Tata lui Rem este Veaceslav Platon. Și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu”, anunță Natalia Morari.

Totodată, Natalia Morari menționează că, recunoaște acest fapt, în condițiile în care, anumiți oameni din SIS ar vrea supunerea sa ca jurnalist.

”Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă. Și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Administrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea”, scrie Natalia Morari.

Controversatul afacerist Veaceslav Platon a publicat in iulie pe pagina sa de Facebook, o poză cu bebelușul Nataliei Morari. Dar a șters-o la scurt timp, iar apoi a postat un comentariu în care și-a cerut scuze față de aceasta.

La ședința comună a membrilor Asociației și a Consiliului de administrare, care a avut loc pe 7 septembrie 2021, Igor Boțan a fost ales Președinte al A.O. “Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8.

Numirea lui Boțan a fost făcută după decizia Nataliei Morari de a se retrage din această funcție și din calitatea de membru al Consiliului de administrare al Asociației, precum și în legătură cu suspendarea emisiunii “Politica”.