Rihanna șochează din nou – însărcinată și ca întotdeauna aproape goală

Rihanna șochează din nou. Vedeta nu încetează să încalce canoanele de secole ale modei pentru femeile însărcinate. Ei bine, te rog să-mi zici, care dintre celebritățile lumii și-au permis astfel de ținute sexy fiind în postura de viitoare mame?

Așadar, Rihanna a avut o nouă ieșire uluitoare la redeschiderea Fenty Beauty, propriul ei brand de frumusețe. Cu o astfel prezență strălucitoare nu am mai văzut-o de mult pe viitoarea mamă vedetă.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – MARCH 12: Rihanna celebrates the launch of Fenty Beauty at ULTA Beauty on March 12, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Fenty Beauty by Rihanna)

În această poză, Rihanna arată ca o regină orientală: cu o fustă lungă, până la podea și un top de mătase care abia îi acoperă sânii. Și, ca întotdeauna, cu cel mai prețios decor la veder – o burtică vizibil rotunjită. 

Amintim că îndrăgita solistă și iubitul ei, rapper-ul ASAP Rocky, au anunțat într-un mod inedit că vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi artiști au făcut o ședință foto cu totul specială, la sfârșit de ianuarie, în New York-ul acoperit de zăpadă.