charles

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles. Mesajul de sărbători al noului suveran britanic

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles, din noua sa calitate de suveran al Regatului Unit. Care a fost mesajul său de sărbători.

Prima felicitare de Craciun a Regelui Charles Mesajul de sarbatori al noului suveran britanic

Regele Charles al III-lea a transmis prima sa felicitare de Crăciun oficială din noua postură, la scurt timp după moartea mamei sale.

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles

Regele Charles al III-lea a bifat o nouă sarcină îndeplinită pentru prima dată din postura de noul rege al Angliei, după trecerea în neființă a mamei sale.

ADVERTISEMENT

Acesta a folosit o fotografie mai veche alături de Regina Consoartă Camilla, care a fost făcută de un fotograf câștigător de premii cu doar cinci zile înainte de trecerea în neființă a mamei sale, la o adunare din Highland.

Imaginea a fost surprinsă pe data de 3 septembrie, iar probabil Regele Charles și Camilla au decis folosirea ei datorită tonurilor din fotografie care sunt cele clasice pentru Crăciun: verde, roșu și alb.

Mesajul de sărbători al noului suveran britanic

Regina Consoartă Camilla zâmbește alături de soțul ei în imagine. Aceasta are un sacou verde cu revere roșii, o pălărie tot verde cu o pană multicoloră și o cămașă albă.

Regele, în schimb, poartă un sacou bej cu carouri mici și o cravată cu verde și roșu, pe lângă o cămașă albă.

Acesta este primul Crăciun fără Regina Elisabeta, după 70 de ani de domenie când aceasta apărea pe felicitările de sărbătorile de iarnă.

„Vă doresc un Crăciun și un An Nou fericit”, a fost mesajul simplu transmis de Regele Charles și de Regina Consoartă cu ocazia sărbătorilor de iarnă din 2022.

Dar sărbătorile pentru familia regală nu sunt așa fericite, în mijlocul scandalului iscat de fiul său, Prințul Harry, și de soția lui, după ce s-a lansat documentarul lor de pe Netflix, în care sunt făcute acuze la adresa Casei Regale britanice.

De altfel, unii sunt de părere că Harry și Meghan nu ar trebui invitați la încoronarea regelui.

„Dacă tot nu le place deloc familia regală, ce rost are să participe la încoronare?”, spunea fostul lider politic Duncan Smith.