Omagiata Andreea Marin împlinește astăzi 48 de ani. Iubirile care i-au marcat tinerețea

Andreea Marin împlinește 48 de ani pe 22 decembrie. Fosta prezentatoarea TV este de departe una dintre cele mai de succes femei din România și a devenit cunoscută după ce a prezentat emisiunea „Surprize, Surprize” de la TVR 1.

Andreea Marin s-a născut la Roman, în anul 1974 și a urmat „Colegiul Național Roman-Vodă” din Roman. Cunoscuta prezentatoare a plecat la Iași, acolo unde a urmat cursurile Facultății de Informatică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Este fiica lui Dan și a Violetei Marin. Are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea. În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea și-a pierdut mama într-un accident rutier.

Andreea Marin împlinește 48 de ani. Cum a debutat în televiziune
Andreea Marin nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. În urmă cu aproape trei decenii, vedeta făcea furori cu emisiunea „Surprize, Surprize”, show ce a cucerit publicul din România, însă fosta prezentatoare a avut a avut de parcurs un drum lung până să se bucure de succes.

Andreea Marin studia primul an de Informatică, atunci când și-a dat seama că, de fapt, vrea să își încerce norocul în televiziune. Extrem de ambițioasă aceasta nu a stat pe gânduri și s-a prezentat la un interviu pentru postul de reporter la TVR Iași, deși la vremea respectivă erau peste 200 de persoane pe un singur loc.

„Fără acel ‘Nu se poate’ nu ar fi existat viața mea de astăzi”
„În anul I de facultate am văzut pe un afiș că se anunța un post de reporter. M-am întors în camera de cămin studențesc, iar colegele mele – stăteam pe atunci cinci în cameră – au știut pe ce buton să apese. Mi-au zis: Nu te chinui, nu te duce pentru că oricum nu ai cum să iei, sunt peste 200 pe loc. Au apăsat exact pe butonul acela: Nu se poate? Stai să vezi că se poate. Nu uit niciodată binele pe care mi l-au făcut, pentru că fără acel „Nu se poate” nu ar fi existat viața mea de astăzi. Deloc. Nu m-ar fi ambiționat, nu aș fi făcut pasul acela. Nu aș fi cunoscut această bogăție care înseamnă cuvântul, imaginea, mesajul transmis unei lumi largi”, a mărturisit Andreea Marin pentru EGO.

După ce a fost angajată la vârsta de 19 ani ca și reporter la TVR Iași, prezentatoarea s-a mutat la București. Pe lângă emisiunea Surprize, Surprize, Andreea Marin a mai fost și amfitrioana unor festivaluri internaționale precum Cerbul de Aur, Eurovision și Festivalul de la Mamaia.

Andreea Marin, primul jurnalist român care a escaladat vârful Kilimanjaro
A fost timp de trei ani editor și prezentator al principalului jurnal de știri din România, la TVR și este prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperișul Africii”, și coproducător al documentarului „Kilimanjaro 2001” realizat pentru TVR, care a obținut cea mai mare audiență la 1 decembrie 2001.

Iubirile care i-au marcat tinerețea. Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori
În plan personal, Andreea Marin și-a căutat fericirea, iar atunci când a simțit că lucrurile nu funcționează nu a avut o problemă să o ia de la capăt. Prezentatoarea a ajuns pentru prima dată în fața altarului la vârsta de 21 de ani. Aceasta s-a căsătorit, în anul 1995, cu Cristian Gheorghiță, de care a divorțat cinci ani mai târziu. În ianuarie 2006, veteta s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețelele de socializare.

La scurt tim, în 22 decembrie 2013, chiar de ziua ei, vedeta s-a căsătorit civil cu medicul turc Tuncay Öztürk, însă drumurile celor doi s-au despărțit trei ani mai târziu. Gurile rele susțin că Zâna Surprizelor a trăit, de-a lungul timpului, idile amoroase și cu alți bărbați cunoscuți, printre care Robert Turcescu, Daniel Stanciu, Dan Negru sau Răzvan Munteanu, actualul soț al Deliei.

Ce spune Andreea Marin despre infidelitate
„Eu am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a povestit Andreea Marin atunci când a fost invitată în podcastul Cristinei Șișcanu.

Este pregătită să devină mamă din nou
În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, care este cu 11 ani mai tânăr. Cei doi s-au întâlnit printr-o întâmplare și s-au plăcut din prima clipă când au descoperit cât de multe lucruri au în comun. Recent, Andreea Marin a dezvăluit că este pregătită să devină din nou mamă, alături de cel cu care are o relație de mai bine de 5 ani.