Morgenstern a lansat o piesă despre războiul din Ucraina

Rapperul rus Morgenstern a lansat o nouă melodie și un videoclip pentru piesa „12” în care vorbește despre războiul din Ucraina. Clipul a apărut acum câteva ore pe canalul oficial al artistului de pe Youtube.

În videoclip, rapperul a folosit cuvintele lui Dmitry Gordon și ale unei femei din Odessa ascunsă într-un adăpost anti-bombă.

„Fiule, ei bine, da, aici, chiar aici, aproape că a explodat acoperișul dimineața. Ne-am gândit să plecăm undeva, apoi ne-am întors la noi. Ne-am așezat în tăcere, ne-am pregătit un adăpost anti-bombă pentru noi în pivniță. Don nu-ți face griji”, spune femeia.

Clipul video este rezumat cu un text care spune: „El este ucrainean. Eu sunt rus. Facem muzică împreună. Pentru întreaga lume. Vrem pace. Vrem prietenie”.

Tot în piesă, rapperul îl menționează pe fratele său mai mic, notează că are 12 ani și „e bine că nu a crescut în Rusia, nu a fost învățat să îi fie frică”.

Reamintim că Morgenstern a părăsit Federația Rusă chiar înainte de începerea războiului cu Ucraina, pe 24 noiembrie 2021. Acest lucru s-a întâmplat pe fundalul acuzațiilor de trafic de droguri din partea șefei Comitetului de anchetă al Federației Ruse, Alexander Bastrykin. Mai întâi, rapperul a mers la Minsk, unde avea programat un concert, apoi s-a dovedit că se afla în Emiratele Arabe Unite.