Messi, campion și în mediul online! A adunat 5,5 milioane de Like-uri în doar două ore la o simplă postare de pe Facebook: fanii sunt în delir

Jucătorul care a făcut istorie la Cupa Mondial din Qatar a postat mai multe fotografii în care apare dormind alături de trofeul proaspăt-obținut.

Reacția fanilor a fost pe măsură. ”Frate! Dă-le și coechipierilor tăi o șansă, vor și ei”. ”Felicitări campionule!! Transmit felicitările mele fiecărui membru al echipei care v-au însoțit în această călătorie minunată, de asemenea tuturor celor care sărbătoresc Argentina, campioană mondială!!!” – sunt doare câteva din cele  249 de mi de comentarii care însoțesc postarea.

Succesul în mediul online al jucătorului din Liga 1 în vârstă de 35 de ani nu se oprește însă aici. Potrivit cotidianului belgian Le Soir, Lionel Messi a doborât și recordul de like-uri pentru o postare a unui sportiv pe Instagram. Mai exact, în mai puţin de 24 de ore, peste 43 de milioane de oameni au dat Like postării argentinianului care a sărbătorit câştigarea titlului de campion mondial.