irina rimes

Irina Rimes a aprins scena, alături de concurentele Andra Botez și Rianna Rusu

Moment spectaculos la Vocea României, în semifinala de vineri seara. Irina Rimes a urcat pe scenă și a făcut senzație, alături de Andra Botez și Rianna Rusu, cele două concurente din echipa sa, ajunse până la această etapă.

Irina Rimes a cântat, alături de cele două fete, piesele „Good Feeling” și „Let’s Get It Started”, impresionând nu doar publicul, dar și pe ceilalți jurați ai emisiunii, care s-au ridicat în picioare, pentru a savura momentul.

„În momentele astea, concurenții se bucură de scena de la Vocea României, pentru că sunt eliberați de inhibiție și presiune. V-ați armonizat pe voci, foarte frumos! Un rând de aplauze ca un rând de bere într-o zi de vară pentru band-ul Vocea României. Și mai dau o bere pentru baletul condus de Emil Rengle”, a spus Tudor Chirilă.

„Irina, felicitări pentru viziune!”, a menționat Denis de la The Motans. „Ați fost pe flow, ați fost pe show!”, a adăugat Smiley.

„Asta e partea care ne ajută să ne conectăm cel mai bine. Lucrul ăsta în echipă necesită multă muncă. A fost mișto să vedem trei gagici cântând”, a spus Theo Rose.

„Să cânt cu Irina a fost foarte fain, pentru că s-a creat o relație foarte frumoasă pe parcursul fiecărei etape și m-am bucurat mult că a fost în plan și acest moment. Luni este ziua fiicei mele și acesta e un cadou super fain”, a spus Andra Botez, concurenta care a ajuns în finală, cu ajutorul votului publicului.