Horoscopul lunii februarie: Bani, carieră și dragoste

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna februarie!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dragoste

Pentru tine, luna februarie va fi una bună în ceea ce privește dragostea și relațiile. Atmosfera va fi romantică la începutul lunii. Între tine și persoanele dragi se creează o legătură pozitivă.

Un vechi prieten poate veni cu o propunere interesantă și, de asemenea, există șanse să dai nas în nas cu un/o fost/ă partener/ă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, astrele te determină să îi oferi mai multă libertate persoanei iubite. De asemenea, nu te grăbi să spui DA, deoarece s-ar putea să regreți. Nu lua decizii pripite fără să te gândești de două ori înainte, deoarece nu va face bine relației tale.

Dacă ești căsătorit/ă, căsnicia voastră va deveni mai puternică. Planificați o călătorie împreună și învață să ai răbdare cu partenerul/a de viață.

Bani

Se anunță mari schimbări pe plan financiar în această lună. Astrele îți recomandă să ții o evidență atentă a cheltuielilor.

Sunt șanse bune ca afacerile să meargă, dar va trebui să investești destul de mult pentru asta. De asemenea, vor exista cheltuieli în scop de divertisment, pentru petreceri, ieșiri sau festivități acasă.

Vei face unele achiziții care îți vor aduce satisfacții de moment. Drept urmare, încearcă să nu iei faci nicio alegere rapidă. Călătoriile inopinante vor fi acolo și ele.

Studenții vor primi finanțări pentru diverse cursuri în străinătate. De asemenea, trebuie să te interesezi de asigurările de sănătate în cazul în care vei călători.

Majoritatea Berbecilor obțin profit financiar din munca lor și din afacerile în care sunt implicați.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dragoste

Februarie va fi o lună bună pentru tine în ceea ce privește relațiile de dragoste. Unii dintre voi vă veți implica într-o relație grozavă.

Vei fi fericit/ă petrecând timp de calitate cu partenerul/a de viață. Astrele îți oferă bucurie și fericire în relația ta. Cu toate acestea, atât tu, cât și partenerul/a de viață aveți nevoie și de libertate și, din fericire, v-o oferiți reciproc, lucru care te fac să te simți confortabil.

Ultima săptămână a lunii februarie cere răbdare în relație. Acest lucru ajută la evitarea greșelilor care reduc disputele inutile.

S-ar putea să primești o propunere de la fostul/fosta tău/ta, care te poate face fericit/ă și liniștit/ă.

Bani

În prima săptămână a lunii vei putea face unele economii dacă îți planifici corect banii. Poți primi ajutor și de la prieteni. Mai mult cheltuieli se fac probabil pentru haine și evenimente.

Astrele recomandă o analiză minuțioasă înainte de a face investiții în afaceri.

În a doua și a treia săptămână a acestei luni nu ar trebui să iei nicio decizie fără să te gândești bine. Există o șansă de a pleca în străinătate, lucru care îți poate aduce ceva cheltuieli în plus.

De asemenea, pot exista unele pierderi în ceea ce privește proprietățile. Drept urmare, nu te îngropa în datorii, cel mult poți obține ajutor de la un prieten pentru a scăpa de datorii și, astfel, lucrurile se vor îmbunătăți încet. 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dragoste

Prima regulă pentru această lună pe care trebuie să te concentrezi este să te iubești și să te respecți. Partenerul/a de viață știe că îl/o iubești, dar te va aprecia mai mult dacă îți știi valoarea.

Dacă faci parte dintr-un cuplu, te vei distra de minune cu persoana iubită și s-ar putea ca asta să ducă lucrurile într-o direcție mai bună. Dacă totul este în regulă, fii pregătit/ă pentru clopotele de nuntă.

Dacă ești căsătorit/ă, de asemenea te vei distra grozav cu soțul/soția. Chiar dacă unele probleme vă vor bloca drumul, vei profita de multe momente și le vei folosi cât mai bine.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să nu fie momentul potrivit pentru a face loc pentru întâlniri sau pentru a alege pe cineva pentru o relație de lungă durată.

Bani

Începutul lunii ar putea să nu decurgă așa cum a fost planificat, dar sfârșitul ei va fi grozav.

În primele săptămâni din februarie, trebuie să păstrezi lucrurile puțin discrete și să ai grijă de cheltuielile tale. De fapt, dacă este nevoie, trebuie să reduci unele cheltuieli și să economisești cât mai mult posibil.

Potrivit previziunilor astrale, șa sfârșitul lunii ți se vor oferi toate oportunitățile de a câștiga mai mulți bani și de a avea un trai mai bun.

De la investițiile pe termen scurt până la economii și credite financiare, totul va fi în favoarea ta și îți va deschide calea spre vremuri mai bune pe care nu le mai zăreai.

Mai mult decât atât, cineva din familia ta va deveni un ajutor financiar pentru tine.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dragoste

Îți vei recupera partenerul/a de viață în această lună, deoarece acesta/aceasta îți va înțelege punctul de vedere. Va fi punctul culminant al lunii pentru tine.

Odată cu începutul lunii, relația sentimentală va fi mai bună. Sentimentele și romantismul vor înflori.

Cu toate acestea, s-ar putea să nu se întâmple același lucru pentru nativii care caută împăcare cu foștii lor parteneri. Prin urmare, ar trebui să privești înainte și să treci peste necazurile și durerile pe care ți le provoacă trecutul.

Dacă ești singur/ă, astrele prezic câteva oportunități frumoase de a găsi dragostea. Te așteaptă momente minunate, însă cu o condiție: prețuiește persoana de lângă tine!

Bani

Dacă ai pierdut recent niște bani, astrele te sfătuiesc să nu îți faci griji, deoarece în această lună va exista o oportunitate grozavă pentru tine de a compensa acea pierdere.

Investițiile tale vor fi fructuoase în această lună, iar achizițiile imobiliare îți vor fi de ajutor.

Mai mult, cu un efort suplimentar, vei găsi o nouă modalitate de a aduce bani în casă. Cu toate acestea, trebuie să fii cu ochii pe bugetul tău și să stai departe de jocurile de noroc, deoarece te poate întoarce de unde ai plecat.

Să ai încredere în cineva din familia ta pentru sfaturi va fi o idee grozavă. 

Leu(22 iulie – 22 august)

Dragoste

Cuplurile se vor bucura de timpul petrecut alături de partener/ă. În special, nativii care sunt căsătoriți vor găsi că este extrem de liniștit să împărtășească lucrurile și punctele de vedere în decursul acestei luni.

Mai mult, dacă te gândești de ceva vreme la căsătorie, o pot face, deoarece este o perioadă grozavă. Așadar, profită la maximum de acest tranzit planetar.

Dacă ești singur/ă, vei fi extrem de norocos/oasă dacă plănuiești să ai aventuri și întâlniri ocazionale. Dar, dacă este vorba de ceva serios cu același partener, astrele îți sugerează să încetinești puțin și să faci spațiu pentru înșelegerea celeilalte persoane.

Există câteva oportunități bune pentru nativii care caută împăcare. Privește viața cu pozitivism și crede în lucrurile potrivite!

De asemenea, deciziile vor fi în favoarea persoanelor care se confruntă cu unele probleme familiale. Prin urmare, fii răbdător/oare și fă-ți mai puține griji!

Bani

Cine nu își face griji pentru bani? Și tu faci asta! Și, luna aceasta, astrele te vor favoriza și vor menține lucrurile corecte în ceea ce privește situația ta financiară.

Conform previziunilor astrale din această lună, ai toate șansele să câștigi o sumă frumușică de bani. Dar, pe de altă parte, trebuie să și economisești, deoarece pot exista unele suișuri și coborâșuri la sfârșitul lunii.

Astrele prezic, de asemenea, că achiziționarea de lucruri pentru casa ta va fi o idee bună care te va ajuta la confort.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Da, ești îndrăgosit/ă. Da, îl/o iubești mult. Dar când vei face pasul cel mare? Ei bine, astrele îți sugerează să o faci luna aceasta, de Sfântul Valentin, poate. Dacă sunteți de mult împreună, căsătoria este o idee grozavă.

Dacă ești singur/ă, ar putea exista întâlniri ocazionale, dar nimic serios. Prin urmare, cel mai bine pentru tine ar fi să nu-ți faci speranțe mari, deoarece te-ai putea confrunta cu o mică decădere.  

Dacă ești deja căsătorit/ă, lipsa timpului ar putea cauza mariajului. Încearcă să ai răbdare și să aștepți momentul potrivit pentru a fura ceva timp partenerului/ei tău extrem de ocupat/e.

Bani

Vor fi vești grozave legate de bani luna aceasta. Nu numai că te vei descurca minunat să îi faci, dar și investițiile tale vor fi fructuoase. Dacă faci afaceri de ceva vreme, lucrurile vor merge conform planului și vei câștiga bani bun din asta.

Ar putea exista și unele îmbunătățiri ale situației financiare datorită unui membru al familiei care a obținut o poziție excelentă în carieră.

De asemenea, împrumuturile vechi și creditele se vor încheia pe la sfârșitul lunii. Totuși, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fii moderat/ă. 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dragoste

Este timpul să te detașezi de tot ce este negativ și să faci loc unor noi relații. Conform previziunilor astrale, dacă ești cu cineva, trebuie să ceri spațiu pentru tine însuți/însăți și să regândești relația cu partenerul/a.

Dacă ești singur/ă, ai șanse să găsești persoana potrivită pentru căsătorie. Dar, există riscul ca aceasta să aibă o altă față decât cea pe care ți-o arată. Prin urmare, testează-o cu răbdare și vezi ce vrea de la tine și de la o relație în general.

Dacă ești căsătorit/ă, atmosfera din sânul familiei va fi grozavă. Vei petrece clipe minunate, departe de stresul și tensiunea cu care te-ai cam obișnuit. Acest lucru te va ajuta să construiești o legătură mai bună cu partenerul/a de viață.

Bani

Astrele prevestesc că s-ar putea să greșești dacă îți dai banii pe mâna altora și ai încredere în ei. Prin urmare, gândește-te de două ori înainte de a face acest lucru. Sectorul tău financiar va înflori, dar numai cu direcția și gândirea corectă.

Investițiile tale îți vor aduce profit, dar pentru ca asta să se întâmple, trebuie să te concentrezi bine și să planifici bine. Este un moment potrivit să pui ceva bani deoparte.

Dacă împrumuturile ți-au dat cele mai mari bătăi de cap în ultima vreme, astrele spun că se va rezolva dacă îți liniștești și limpezești mintea.

Singurele cheltuieli neprevăzute ar putea avea legătură cu sănătatea. Dar nimic serios nu va fi acolo.

În concluzie, nu trebuie să îți faci griji, dar trebuie să ai în vedere să economisești bani încă de la începutul lunii februarie.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragoste

S-ar putea ca luna aceasta, din diverse motive, să îți respingi partenerul/a, prietenii apropiați și familia. Acest lucru ți-ar putea crea probleme extrem de mari. Prin urmare, astrele te sfătuiesc să ai grijă de relațiile tale și să rezolvi problemele pe care le ai cât mai repede posibil.

Dacă ești singur/ă, trebuie să încetezi să mai alergi atât pentru a găsi un partener, deoarece atunci când este momentul potrivit, ve găsi unul. Ar trebui să folosești tot acest timp pentru a deveni o persoană mai bună.

Dacă ești căsătorit/ă, monotonia intervine. Cu toate acestea, pe la sfârșit de februarie, vei avea șansa să scapi de ea. Fă-ți timp pentru o pauză sau o vacanță pentru soțul/soția ta.

Bani

Banii și atenția asupra lor vor fi punctul culminant al lunii februarie. Vei câștiga bani, iar alegerile tale te vor face să trăiești pe picior mare.

Cu toate acestea, fii conștient/ă că există posibilitatea, chiar dacă mică, sub o anumită influență, să iei unele decizii greșite și să suferi pierderi sau înșelăciuni.

Investițiile tale în curs ar putea să nu fie prea profitabile. Cu toate acestea, vei primi suficienți bani pentru a-ți asigura existența.

În același timp, dacă ai necazuri pe plan financiar, rudele îți vor fi de mare ajutor. Așadar, împărtășește-ți problemele cu ele, deoarece vor fi singurii oameni în care poți avea încredere. 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Dragoste

Conform previziunilor astrale din această lună, mai trebuie să înveți câte ceva despre viața ta și scopul ei înainte de a face pasul cel mare cu partenerul/a de viață. Te-ai putea simți puțin blocat/ă, deoarece planurile tale de a trece la ceva serios ar putea să nu se potrivească cu planurile partenerului/ei tîu/tale.

Dacă ești singur/ă, februarie facilitează întâlnirile romantice. Totuși, dacă vrei să te căsătorești, luna aceasta nu este pentru tine.

Dacă ești căsătorit/ă deja, un plan romantic va ajunge să fie anulat, aducându-ți astfel destulă tristețe. Nu sunt probleme în cuplu, ci intervin alte chestiuni externe care se pun în calea voastră.

Bani

Mintea ta nu încetează să-și facă griji pentru bani. Dar, astrele îți sugerează să faci un pas înapoi și să iei o pauză de la acest subiect/sector.

Revizuiește-ți investițiile anterioare. Asigură-te că găsești acel capat liber, care a cauzat probleme în viața ta recent.

Investițiile pe termen scurt vor fi bune numai în cea de-a doua jumătate a lunii februarie. Trebuie să îți folosești cât mai bine timpul și să îți investești banii în locuri în care crezi că se vor potrivi ție și vieții tale în cel mai bun mod posibil.

De asemenea, dacă ești nepăsător/oare privitor la banii tăi, astrele îți sugerează să renunți la acea atitudine de urgență. Să primești sfaturi și sugestii de la cineva care are deja o idee mai bună despre asta te va ajuta enorm.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dragoste

Trebuie să te concentrezi mai mult asupra partenerului/ei tău/tale în această lună. Cu eforturile potrivite și cu atenția corespunzătoare, tu și persoana iubită veți construi o relație mai bună între voi decât este deja. Se aud clopotele de nuntă.

Dacă ești singur/ă, vei avea succes la întâlniri. Interesant este că și tu ai o șansă bună să te căsătorești.

Dacă ești căsătorit/ă, vor fi momente bune și momente mai plictisitoare. Vestea bună este că certurile din cuplu se vor soluționa mult mai pacifist și mai rapid.

Bani

Din fericire, lucrurile vor fi în regulă pentru tine în ceea ce privește banii luna aceasta. Planurile tale vor funcționa bine și te vor ajuta să ai câștiguri financiare.

Nu numai că situația ta economică se va îmbunătăți, dar vei ocupa și o poziție profesională mai bună.

Cu ceva asistență și sfaturi, vei trece peste orice provocare care îți poate ieși în cale. Dacă ai un împrumut făcut, spre final de februarie vei reuși să îl achiți sau să scapi de el fără să mai dai niciun leuț.

Prin urmare, urmează o perioadă liniștită și placută. 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dragoste

Situația dintre tine și iubit/ă este destul de încordată în ultima vreme? Ei bine, luna aceasta, lucrurile vor fi în favoarea ta. Te-ai putea împăca cu partenerul/a, indiferent de natura relației voastre.

Dacă ești singur/ă, vei găsi pe cineva compatibil cu tine. Nu numai că ai șanse mari de a te implica într-o relație grozavă, dar aceasta poate fi și pe termen lung, finalizându-se cu o căsătorie.

Dacă ești căsătorit/ă deja, poți primi vești bune. Soțul/soția vine cu o surpriză mare, mare de tot!

Bani

Banii vor veni la tine prin toate căile și din toate direcțiile în luna februarie.

Conform astrelor, planurile tale de tranzacționare vor avea succes. Afacerile vor înflori și ți se va recunoaște valoarea.

De asemenea, vei găsi o modalitate neobișnuită de a face bani. Investițiile făcute în această lună te vor ajuta enorm. Probleme legate de proprietăți vor fi rezolvate. Nu numai asta, dar dacă dorești să cumperi orice proprietate, februarie va acționa ca o binecuvântare pentru tine.

Cu toate acestea, asigură-te că nu cumperi sau comercializezi bijuterii, deoarece acest lucru ți-ar putea afecta bugetul. De asemenea, fii atent/ă în prezența oamenilor care sunt invidioși pe prosperitatea ta. S-ar putea să pară că îți vor binele, dar te vor răni sau înșela atunci când vor găsi o oportunitate.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dragoste

Relația cu partenerul/a tău/ta va fi grozavă. Unii dintre voi vin cu o schimbare în cuplu. Te vei raporta diferit la relația ta și la cel/cea de lângă tine, iar legătura dintre voi se va întări.

Dacă ești căsătorit/ă, vei avea noroc. Vei petrece ceva timp alături de soț/soție departe de treburi casnice și serviciu.

Dacă ești singur/ă, trebuie să fii atent/ă. Trebuie să faci fiecare pas după ce te gândești bine la el.

Bani

Crezi sau nu, tu și situația ta financiară veți înflori luna aceasta. Vei face bani și vei strânge o bogăție.

Vei înțelege valoarea banilor. Dacă ai afaceri bine stabile, bine clădite, profiturile vor fi garantate luna aceasta. Astrele prevestesc că te vei extinde, iar acest lucru se va vedea tot la profit.

Mai mult, cineva din familia ta își va găsi un loc de muncă mai bun și o veși duce mult mai bine împreună.

Dacă ai împrumuturi și datorii, februarie te va scăpa de probleme. De asemenea, vechile probleme legate de proprietăți vor fi rezolvare. Vei construi un imperiu curând!