Horoscop 28 decembrie 2022. Zodiile care primesc astăzi niște bani în plus

Horoscop 28 decembrie 2022, prezentat de Neti Sandu. O zi a speranţei. Visam frumos, că ne aşteaptă o sărbătoare magică: Anul Nou, care e plin de speranţe, că ne dorim lucruri despre care ştim că suntem capabili să le obţinem.  

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să lichidăm restanțele că să începem Anul Nou pe curat.

Horoscop 28 decembrie 2022 – CAPRICORN

Poate o s-aveţi o discuţie – de principiu – referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie în ianuarie – februarie.

E posibil să mai luaţi bani şi din particular, nu numai de la serviciu şi să daţi o raită pe la magazine.

Horoscop 28 decembrie 2022 – VĂRSĂTOR

Or să mai aterizeze nişte bani şi o să completaţi lista cu lucrurile după care tânjiţi din primăvară, poate, şi o să alocaţi o sumă şi cadourilor.

CITEȘTE ȘI

O să vă întâlniţi cu grupul de prieteni să puneţi la cale o revedere măcar după Anul Nou, dacă nu în noaptea aia.

Horoscop 28 decembrie 2022 – PEŞTI

Surprizele sunt la ordinea zilei şi o să aveţi o stare de spirit cât se poate de bună pentru că o să vă sune oameni de care vă era dor şi vă anunţa că vin de Revelion, sau după.

Se poate s-aveţi un cuvânt de spus la un eveniment, o gală, o serbare ca să vă faceţi cunoscute părerile.

Horoscop 28 decembrie 2022 – BERBEC

O energie de zile mari, poate puneţi în relaţie nişte oameni ca să lansaţi la apă un proiect anul viitor şi o să vă bucuraţi de succes şi vizibilitate.

Sufleteşte ar avea de unde să vă meargă şi mai bine şi o să ştiţi ce e de făcut şi în continuare ca să fiţi fericiţi.

Horoscop 28 decembrie 2022 – TAUR

Întrevedere cu cineva care vrea să ştie dacă bateţi palma pentru o afacere, sau rămâneţi cu jobul vostru că să vă rămână timp şi pentru familie.

Poate organizaţi o ieşire cu prietenii după Revelion ca să mai şi respiraţi după sarmale şi cozonaci.

Horoscop 28 decembrie 2022 – GEMENI

O să lucraţi în echipa şi veţi obţine rezultate de top, va fi un pas înainte, după o perioadă în care v-aţi resetat, aţi schimbat diverse aspecte care vă incomodau

Încă mai aveţi mult de lucru şi o să faceţi eforturi, nu glumă, să mulţumiţi pe toată lumea. Poate veţi primi şi ajutor.

Horoscop 28 decembrie 2022 – RAC

O reuşită în planul comunicării, o să vă înţelegeţi cu şefii, cu colegii şi-o să încheiaţi cu brio proiectele care ţin de serviciu, c-aveţi nişte obiective de atins.

Or să vă intre bani şi poate-o să şi faceţi nişte cumpărături ca să nu alergaţi în ultima clipă după tot ce vă trebuie.

Horoscop 28 decembrie 2022 – LEU

Se iveşte o ocazie nesperată să plecaţi pe undeva ca să-i faceţi o vizită cuiva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme şi să petreceţi Revelionul acolo.

Horoscop 28 decembrie 2022 – FECIOARĂ

Se poate repara o relaţie care nu mai mergea şi o să aveţi cu cine să petreceţi Anul Nou şi să plecaţi şi într-o minivacanţă, 2, 3 zile, la distracţie.

Apare cineva care îşi arată disponibilitatea să faceţi împreună restul sărbătorilor şi, dacă n-aveţi partener, poate acceptaţi.

Horoscop 28 decembrie 2022 – BALANŢA

Se poate să aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu ca să vă fie clar dacă relaţia duce spre căsătorie, sau mai e nevoie de timp ca să vă lămuriţi.

Vi se propun nişte colaborări şi lăsaţi orice decizie pentru începutul lui ianuarie, să fiţi cu mintea limpede.

Horoscop 28 decembrie 2022 – SCORPION

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care o să se regăsească în felul vostru de a fi şi poate veţi da curs unei relaţii care să vă întregească sufleteşte.

E un tumult sufletesc pe care l-aţi putea potoli dacă o să staţi de vorbă cu persoana care v-a furat inima.

Horoscop 28 decembrie 2022 – SĂGETĂTOR

O să vă gândiţi mai serios la relaţia cu partenerul de cuplu și s-ar putea să mai faceţi nişte ajustări pe ici, pe colo, că trebuie netezit drumul spre altar, dacă nu sunteţi căsătoriţi.

Aţi putea întâlni în orice moment pe cineva cu care să porniţi la drum într-o relaţie şi să fiţi şi voi fericiţi, dacă n-aveţi companion de viaţă.