Horoscop 22 noiembrie 2022 – Cine are șanse să-și întâlnească marea dragoste și cine va avea surprize financiare

Horoscop 22 noiembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro Tv. O zi a provocărilor. O să ne ia prin surprindere veștile, vizitele neanunțate, dar binevenite totuși. Vom trăi tot felul de emoții.

Vibrația zilei este 22, număr maestru și o să sporim faptele bune, pe cât posibil.

 Horoscop 22 noiembrie – SĂGETĂTOR

Solicitări din toate direcțiile și o să răspundeți cu promptitudine, că sunteți hotărâți să vă achitați de toate obligațiile, ca să ieșiți învingători.

Sunt ceva promisiuni de viață mai bună în cuplu și poate intuiți și ce trebuie făcut, că să vă simțiți și mai bine în doi.

Întrevedere cu cineva care vrea să fiți o echipă la treabă și o să vă gândiți dacă bateți palma sau nu.

 Horoscop 22 noiembrie – CAPRICORN

E un grup care vrea să vă puneți și voi amprenta pe o activitate care să aducă succesul la care aspirați de multa vreme și la care să contribuie toată lumea.

Apare un disconfort sufletesc, pentru că sunt câteva lucruri de spus și ați tot amânat întâlnirea cu persoana în cauză. Ia vedeți.

Sunt chestiuni de serviciu care se cer remediate din mers și o să se-ncheie cu bine un proiect.

 Horoscop 22 noiembrie – VĂRSĂTOR

Cel mai bine o să vă simțiți într-o colectivitate care pune umărul la problemele celorlalți, că să vă faceți utili, să-i salvați pe cei neajutorați.

O să fie mult de lucru la serviciu, dar vouă vă place. O să fie niște provocări pe capul vostru și o să le faceți față cu brio.

E posibil să apară unele tensiuni în relația sentimentală și să trebuiască să dezamorsați conflictele, că să mergeți mai departe.

 Horoscop 22 noiembrie – PEȘTI

Se observă un salt în carieră, cu, sau fără examen și o să vă descurcați, că o să vă numărați printre favoriți, cu Jupiter, marele benefic în zodia voastră.

E momentul să vă așezați la casa voastră, dacă acest lucru nu s-a întâmplat încă, și universul o să conspire la așa ceva.

O să vi se mulțumească pentru ce ați muncit, și pe deoparte, o să primiți și reproșuri, că n-ați făcut și mai mult.

 Horoscop 22 noiembrie – BERBEC

O să vă simțiți atrași de un studiu sau de niște cursuri. Poate vă înscrieți la o școală, un masterat sau doctorat. Poate vreți să studiați în străinătate.

Se apropie o plecare în străinătate. Poate ați ținut-o secret față de partenerul de cuplu și o să o dezvăluiți la cină.

Vă invită cineva prin lume, să vă vedeți cu niște oameni la care țineți. O să vă faceți timp și o să vă duceți neapărat.

 Horoscop 22 noiembrie – TAUR

Se adună prietenii, care o să pună umărul la treburile personale care țin de casă. Poate vă mutați sau faceți reparații capitale pe acasă și o să vă ajute.

Se poate să recurgeți la un credit bancar sau să vă mai luați ceva de lucru în particular, că să faceți rost de bani.

Apare cineva care vă poate completa frumos și să vă petreceți viață împreună, dacă sunteți fără pereche.

 Horoscop 22 noiembrie – GEMENI

O să interacționați cu niște oameni care vor să lucrați împreună. Pretențiile sunt mari, dar o să dați dovada de ingeniozitate și o să vă descurcați frumos.

O să apară cineva care vrea să formați un cuplu, și dacă sunteți solo, poate vă încercați șansele.

Poate sunt reparații de făcut pe acasă și o să vă organizați în așa fel încât să meargă totul șnur.

 Horoscop 22 noiembrie – RAC

O să puneți niște lucruri în ordine, ca să vă prezentați la un interviu. Dați concurs pentru ocuparea unui post și o să se contureze și succesul.

Se poate să vă ocupați cu și mai mare atenție de casă, că aveți de luat diverse lucruri noi, poate și pentru că vă avea loc un eveniment festiv.

O veste bună de la cineva care e în admirația voastra și o să vă invite la o plimbare în weekend.

 Horoscop 22 noiembrie – LEU

Vă puteți întâlni marea dragoste, dacă nu e nimeni în viața voastră și o să vă placă noua ipostază, că v-ați dorit să exersați traiului în doi.

O să vă descoperiți un hobby care vă poate ocupa tot timpul liber, dar o să vă refaceți starea de spirit, că e ceva care vă place.

O să vă mai dezmorțiți pe un teren de sport, la o sală de fitness sau veți găsi un hobby, ca să vă limpeziți mintea și sufletul.

 Horoscop 22 noiembrie – FECIOARĂ

Vă caută cineva cu insistență, pentru că nu mai vrea să rateze ocazia de a fi într-o relație trainică și, dacă și voi consimțiți, v-ar putea fi foarte bine împreună.

V-au rămas niște treburi nerezolvate pe acasă și poate pun toți ai voștri umărul la munca respectivă, ca să se încheie odată.

Poate dați de reduceri pentru casă, că o să faceți niște schimbări, să dați refresh, că unele lucruri s-au învechit.

 Horoscop 22 noiembrie – BALANȚĂ

O să vă priască munca în colectivitate. Voi oricum sunteți de gașcă și vă încărcați frumos bateriile de la energia grupului și o să funcționați la parametri maximali.

Vin ceva bani și o să faceți monetarul să vedeți dacă vă ajung banii pentru o plecare la sfârșit de săptămână.

O să aveți succes la școală, la examen. Sunt sanse și de ceva bani și o să vă implicați și în munca de echipă.

 Horoscop 22 noiembrie – SCORPION

O să vină oferte de lucru și e de văzut ce se întâmplă, ce ar fi bun pentru voi, rentabil, că să vă mai redresați din punct de vedere financiar, să ridicați ștacheta.

Sunt niște acte pe care trebuia să le semnați mai demult, dar abia acum s-a eliberat traseul actelor.

Dorințele vi se împlinesc și o să aveți altă stare de spirit. Randamentul la slujbă o să fie dublu sau chiar triplu.