andreea raicu 2

FOTO// Andreea Raicu, poze din vacanță – Cum arată vedeta fără filtre și retușări

Andreea Raicu, femeie de afaceri și vedetă TV din România nu ascunde că mizează pe naturalețe. Deseori aceasta și-a lăsat la vedere cearcănele și ridurile, menționând că o femeie este frumoasă oricum, important e să se accepte.

Raicu se află într-o vacanță de vis, acolo unde fotografiile pot ieși ideale chiar și fără filtre. Astfel, vedeta a postat câteva fotografii needitate.

Andreea Raicu declară într-o postare pe instagram că este tentată să-și editeze fotografiile și că e un lucru normal, așa o face mai toată lumea, totuși alege să se accepte așa cum este și să promoveze acest lucru.

Vezi mai jos mesajul frumoasei Andreea Raicu.

”Recunosc că și eu am avut fix pentru o secundă același impuls cu această fotografie când am văzut petele și ridurile pe care le-am făcut de la soare în ultimele zile. Poate că nu se văd atât de bine, dar sunt acolo.

Dar adevărul este că așa arată tenul meu în acest moment după o săptămâna în care m-am expus la soare, în cele mai multe zile până în ora 11,30, și m-am dat cu o mulțime de creme din geanta mea deja faimoasa, plină cu tot ce vrei și nu vrei, creme, cremute, loțiuni, uleiuri, ape sau spray-uri de toate felurile.

Ador soarele, dar relația cu el este foarte pasională și ies scântei uneori. Și chiar și atunci când te expui la soare cu grijă, vreau să știi că nu este cel mai bun prieten al pielii tale.

Din nou cuvântul este și aici ECHILIBRU”, scrie Andreea Raicu