Fără șanse: 6 tipuri de bărbați cu care nu merită să construiești o relație de durată.

Nu vei înțelege imediat dacă bărbatul este potrivit pentru o relație serioasă. Dar există anumite categorii, relația cu care neapărat va duce la traume psihologice și la o recuperare îndelungată. Dacă ți-ai recunoscut noul iubit într-una dintre descrierile de mai jos, fugi de el!

1. Criticul dur

Acest bărbat nu se poate abține nici măcar la primele întâlniri și îți poate spune că nu ții corect cuțitul și furculița, îți corectează frazele. Cu cât relația avansează, cu atât criticul devine mai sever: în curând se va dovedi că nu știi să faci nimic corect.

Totul este supus criticii: stilul tău, machiajul, munca și viziunile tale de viață. Această atitudine distruge rapid stima de sine și duce la faptul că începi să te îndoiești de fiecare acțiune.

2. Bărbatul controlor. 

La început, dorința sa de a te controla poate fi văzută ca grijă, dar ele nu sunt aceleași. În curând, supravegherea constantă va începe să te sufoce și te vei confrunta în mod constant cu o alegere: mergi să te întâlnești cu prietenele sau eviți o altă ceartă cu iubitul tău.

Privându-te de spațiu personal și libertate, bărbatul te va face slabă și vulnerabilă.

3. Domnul Seriozitate

Acest bărbat nu înțelege nici măcar glumele ușoare, nu simte ironia și sarcasmul, de aceea se supără veșnic. Viața cu un astfel de tip se va transforma într-o serie de explicații, de ce brusc ți s-a părut amuzant, iar apoi încercările de a te justifica că nu ai vrut să-l superi. În același timp, el va încerca să glumească, dar umorul său pare întotdeauna incomod și ofensator.

4. Tipul de gheață

Traumele morale sau trăsăturile de personalitate – nu contează ce l-a făcut pe acest bărbat să fie rece ca un aisberg. De la el nu aștepta o întoarcere emoțională, pentru că nu îi pasă de sentimentele tale. Prin urmare, într-o astfel de relație nu vei reuși să obții apropiere emoțională!

5. Narcisistul

Acest tip este sigur că va face orice femeie fericită doar prin prezența sa în viața ei, de aceea trebuie să uiți de romantism, grijă și întâlniri. El nu simte nevoia să depună eforturi, întrucât este sigur că darul principal din viața ta este el. Fetele își amintesc de relația cu un astfel de tip cu groază și au nevoie de foarte mult timp pentru a-și restabili încrederea în bărbați.

6. ”Bucuria mamei”

Relația cu acest tip se va transforma într-o competiție constantă: doar că nu vei concura cu alte femei, ci cu mama lui iubită. Și va fi imposibil să câștigi bătălia. Fiul mamei este atașat dureros de părintele său, considerând-o o femeie ideală. El va aștepta să ajungi la perfecțiune într-o zi, dar asta nu se va întâmpla niciodată. Dezamăgit, se va întoarce la mama sa pentru a se plânge de o altă aleasă care i-a înșelat așteptările.