nelly ciobanu

Eurovision 2021: Nelly Ciobanu, mesaj de încurajare pentru Natalia Gordienco

”De ce vedem frumosul doar în cei străini, dar în ai noștri nu?” – Nelly Ciobanu, mesaj de încurajare pentru Natalia Gordienco

Îndrăgita artistă  Nelly Ciobanu, cea care ne-a reprezentat țara la Eurovision cu cunoscuta piesă ”Hora din Moldova” a venit cu o reacție pe pagina sa de facebook.
Aceasta se arată nedumerită și supărată pe cei care nu știu că aprecieze artiștii de acasă, dar îi susțin pe cei străini.

”De fiecare dată, când cineva pleacă la Eurovision să ne reprezinte țara este criticat, înjosit și ofensat. E foarte greu să reziști, cînd nu ești susținut de conaționalii tăi. De ce vedem frumosul doar în cei străini, dar în ai noștri nu? De ce nu ne putem bucura de realizările oamenilor noștri?”, scrie Nelly Ciobanu.

Artista spune că moldovenii sunt apreciați la acest concurs și întotdeauna au reprezentat țara la un nivel foarte înalt, iar acest lucru ar treui să ne facă să fim mândri.

”De ce nu ne prețuim pe noi înșine?Chiar e atît de greu să scrii un comentariu bun ? Organizatorii Eurovisionului au o părere foarte bună despre prestațiile Moldovei în acest concurs și de-a lungul anilor, Moldova a lăsat amprente frumoase și a demonstrat că poate fi la nivel cu celelalte state puternice. Asta au zis-o cei străini și juriul internațional, nu eu”, scrie artista..

Pe final, Nelly Ciobanu îi îndeamnă pe concetățeni să fie mai buni și mai înțelegători.

”Haideți să fim mai înțelegători și mai blajini și în aceste zile să fim alături de reprezentanta noastră – Natalia Gordienco. Curaj draga mea, voi ține pumnii pentru tine și îți doresc  doar SUCCES! Nu-ți pierde speranța și luptă pînă la capăt!!!”