Emilian Crețu a adăpostit 22 de refugiați din Ucraina: mame și copii

Emilian Crețu se implică activ în susținerea refugiaților din Ucraina. A adăpostit mai multe mame cu copii atât în casa lui de la Negureni, cât și în propriul apartament. Acesta a mers personal la Palanca ca să aducă aceste familii.

În cadrul unei emisiuni televizate, prezentatorul TV și-a împărtășit emoțiile pe care le trăiește în aceste zile:

“Casa mea de la Chișinău și cea de la Negureni este plină de oameni, de copii… Per total avem 11 copii și 11 adulți pe care i-am cazat și cărora încerc să le ofer dragoste și atenție”, a spus Emilian.

Acesta a povestit emoționat că mamele copiilor încearcă să camufleze ceea ce se întâmplă și le spun micuților că sunt în vacanță.

“Ele camuflează situația de la ele de acasă și le spun copiilor că sunt în vacanță. Deși la noi acum foarte mult se plânge, dar mamele de aici întotdeauna încearcă să se ajute una pe alta moral. Verișoara mea spunea că acolo a rămas tot: familia, oamenii dragi și job-ul”, a spus prezentatorul TV.

Actorul a îndemnat moldovenii să fie mai buni și li-a mulțumit tuturor celor care în această perioadă au dat dovadă de omenie și sunt cu trup și suflet pentru a-i ajuta pe vecinii din Ucraina.