sâmbătă, octombrie 23, 2021
More

  Ultimele articole

  De la Elisabeta a II-a la Prințesa Beatrice: în ce pantofi s-au căsătorit prințesele

  Pantofii prințesei, presărate cu pietre strălucitoare, și sandalele elegante ale reginei cu un design neobișnuit – arătăm ceea ce a fost ascuns sub tivurile rochiilor de mireasă ale celor mai de invidiat mirese ale familiei regale. 

  În momentul apariției miresei regale, toată atenția este îndreptată spre rochia de lux.

  Este partea dificilă a designerului ținutei, de regulă, reprezintă toate criticile sau laudele publicului sofisticat. Cu toate acestea, în aceste secunde ratează un alt detaliu final la fel de important al imaginii – pantofi de nunta.

  Pentru miresele regale, pantofii ar trebui să fie confortabili: nimeni nu vrea să lupte cu durerea în picioare în cel mai responsabil și mult așteptat moment.

  În același timp, pantofii ar trebui să arate elegant și îngrijit pentru a completa perfect rochiile de designer de lux făcute la comandă. Vă arătăm care pantofi de nunta si sandale au fost cele mai iconice din istoria nuntii.

  Prințesa Beatrice

  Foto #2 - De la Elisabeta a II-a la printesa Beatrice: in ce pantofi s-au casatorit printesele
  Foto #3 - De la Elisabeta a II-a la Printesa Beatrice: in ce pantofi s-au casatorit printesele

  Prințesa Beatrice a decis să aleagă o imagine în conformitate cu toate legile modei conștiente. Nu numai că și-a împrumutat ținuta de la bunica ei din august – pantofii în care a apărut la sărbătoare, pe care a purtat-o și mai devreme (aceeași pereche pe care fata a încercat-o pentru nunta Prințului William și a lui Kate Middleton în 2011). Sandalele elegante Valentino de culoarea Champagne, presărate cu pietre strălucitoare în lumină, au completat perfect rochia vintage din fildeș.

  Prințesa Eugenie

  Prințesa Eugenie a apărut asociată cu o șosetă deschisă în stil vintage și un toc de la brandul Charlotte Olympia la nunta ei cu Jack Brooksbank în octombrie 2018. Pantofii de nunta au fost realizati din tesatura texturata de fildes si i-au umbrit rochia de mireasa, realizata de duo-ul designer Peter Pilotto.

  Ducesa Meghan

  Foto #6 - De la Elisabeta a II-a la Printesa Beatrice: in ce pantofi s-au casatorit printesele
  Foto #7 - De la Elisabeta a II-a la Printesa Beatrice: in ce pantofi s-au casatorit printesele

  Mireasa Prințului Harry a decis să aleagă cel mai mult că nici nu este o versiune clasică de pantofi pentru nunta ei – pantofi ei preferate-bărci. Onoarea de a crea pantofi pentru viitoarea Ducesă i-a revenit și lui Claire White Keller, care la acea vreme deținea postul de director de creație al brandului Givenchy.

  Modelul este realizat cu un finisaj din satin de mătase, duplicând țesătura impresionantei rochii laconice a viitoarei Ducese

  După sărbătoarea principală din capela Sf. Gheorghe, tinerii căsătoriți așteptau partea neoficială, unde Megan și-a prezentat cea de-a doua rochie de la Stella McCartney.

  La aceasta, Ducesa a adăugat bărci clasice Aquazzura cu tălpi albastre pal, făcute la comandă. Cuplul a repetat perfect un alt cadou de nuntă al logodnicului ei – un inel acvamarin, care a aparținut anterior Prințesei Diana.

  Ducesa Kate

  Foto #8 - De la Elisabeta a II-a la Printesa Beatrice: in ce pantofi s-au casatorit printesele
  Foto #9 - De la Elisabeta a II-a la Printesa Beatrice: in ce pantofi s-au casatorit printesele

  Pentru a crea una dintre cele mai cunoscute imagini regale din istorie, Kate Middleton a ales-o ca designer pe Sarah Burton, directorul de creație al brandului Alexander McQueen.

  De asemenea, ea a conceput pantofi de nunta special conceput pentru viitoarea Ducesa de Cambridge – pantofi eleganti cu toc mijlociu din tesatura de fildes satin cu dantela lucrata manual, care a fost creat de Royal School of Needlework.

  Zara Phillips

  Foto #10 - De la Elisabeta a II-a la Printesa Beatrice: in ce pantofi s-au casatorit printesele
  Foto #11 - De la Elisabeta a II-a la printesa Beatrice: in ce pantofi s-au casatorit printesele

  Preferata fiicei printesei Anne la nunta cu Mike Tindall a fost brandul Jimmy Choo. Mireasa regală a ales, de asemenea, nuanța de fildeș ca notă de finisare a unei ținute luxoase de la Stewart Parvin și o diademă cu ornamente grecești pe care mama ei i-a împrumutat-o.

  Ducesă de Cornish

  Foto #12 - De la Elisabeta a II-a la Printesa Beatrice: in ce pantofi s-au casatorit printesele
  Foto #13 - De la Elisabeta a II-a la printesa Beatrice: in ce pantofi s-au casatorit printesele

  Latest Posts

  Nu rata