delia

De ce Delia nu are copii – Răspunsul sincer al artistei: ”Aș fi o mamă mișto”

De ce Delia nu are copii-Răspunsul sincer al artistei: ”Aș fi o mamă mișto”. Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite interprete din România, dar este apreciată și în Republica Moldova.

Recent în cadrul unui interviu oferit unei colege de scenă, Andra, ea a mărturisit de ce nu are copii. Este practic cea mai controversată întrebare, deoarece Delia a evitat de multe ori să răspundă la ea.

Delia susține că acum are o familie frumoasă și o carieră de succes, totuși artista recunoașe că se teme. Îi este frică să aibă copii acum.

Delia este foarte apreciată și urmărită de fanii ei, iar pe lângă notorietate și laude, ea este și mereu ”deranjată” cu întrebări de genul: De ce nu Delia Matache nu are copii?

Este o întrebare sensibilă pentru artistă. Delia Matache recunoaște că se înțelege perfect cu copiii. Fanii ei o pot urmări cât de dulce sși drăguță este cu copii surorii sale pe care i-a și botezat.

De ce Delia nu are copii

De această dată, Delia Matache a decis să recunoască public de ce nu are copii deocamdată.

Artista a mărturisit că nu se simte pregătită pentru acest rol pentru că are o mare teamă. Totuși Delia recunoaște și este conștientă că ar fi o mamă cool și care ar încerca să facă totul așa cum simte.

Delia spune că mediul în care trăim este unul nesigur pentru a-și aduce pe lume un copil. În timpul acesta, se topește după nepoții săi, dar pentru moment i-a mărturisit Andrei că vrea să-și mai dea puțin răgaz până să facă acest pas:

‘Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc’, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

Delia recunoaște că ar fi o mamă mișto

Delia Matache crede că poate să fie o mamă bună, „o mamă mișto’, așa cum spune ea. Totuși, chiar dacă știe că ar putea să fie o mamă extraordinară, nu simte că acesta este momentul ideal în care să devină mamă. Iată de ce Delia nu are copii. Artista dorește să își mai acorde un răgaz până când să facă mare pas.

„Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani’, a mai spus Delia Matache.