dana rogoz

Dana Rogoz, jignită iar pe Facebook, în legătură cu vârsta soțului. Cu 18 ani ani mai mare. Răspunsul vedetei: Tu, “ăsta tânăr”

Dana Rogoz, 37 de ani, continuă să aibă parte de jigniri pentru că s-a măritat cu un bărbat cu 18 ani mai în vârstă. Ea a publicat pe contul ei de socializare o fotografie și un comentariu emoționant cu fiica ei cea mică, Lia. Din păcate, actrița a avut parte de un potop de comentarii tendențioase, semnate de un individ frustrat de diferența de vârstă dintre Dana și soțul ei, Radu Dragomir, 55 de ani.

„Lia dă trezirea în fiecare dimineață. Ea e cea care ne scoală pe toți. Și nu mă plâng nicio secundă, pentru că e unul dintre cele mai frumoase ritualuri ale zilei. Ne mângâie pe fiecare, în timp ce ne spune “Neața, mama.”, “Neața, tata”, “Neața, Yoyu”, “Neața, Yorick”. Are mare grijă ca Vlad să se ridice din pat și să meargă cât mai repede spre micul dejun, ca saă nu întârzie la școală. Este de o gingășie extraterestră!”, a povestit Dana Rogoz, în dreptul unei fotografii emoționante a micuței Lia.

Dana Rogoz, jignită iar pe Facebook, în legătură cu vârsta soțului. Cu 18 ani ani mai mare. Răspunsul vedetei: Tu, "ăsta tânăr" 1

Ceea ce se dorea a fi o poveste sinceră și emoționantă, din viața privată a actriței și a familiei ei s-a transformat într-o mică ceartă, din cauza unui comentariu tendențios, publicat de un individ frustrat de diferența de vârstă dintre Dana Rogoz și soțul ei, scrie click.ro.

„Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de “moșulică” al tău , încurajezi fetele să-și găseasca un “sugardaddy” și noi ăștia tineri stăm pe uscat , sau ce să fac să aștept să devin bătrân că să pot fi fericit?!“, a comentat respectivul.

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează unul dintre cele mai statornice și discrete cupluri din show-biz, având o familie superbă. Așa că Dana a reacționat, într-un mod elegant, susținută de o „armată” de fani.

„Trăiesti într-o realitatea a ta, tristă, cu niște tipare greșite, adânc înrădăcinate în mintea ta. Tu, “ăsta tânăr”, ai o mentalitate de moșulica. Iar asta clar nu te ajută”, i-a răspuns Dana Rogoz.

Ce diferență de vârstă există între Dana Rogoz și soțul ei

S-au cunoscut în urmă cu 18 ani, iar acum formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Debutul relației lor nu a fost, însă, unul ușor. Actrița recunoaște că ea și Radu Dragomir s-au lovit de un val de critici atunci când au anunțat că sunt împreună, mai ales din cauza diferenței de 19 ani, care există între ei: “Au trecut anii, dar cei doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba.

Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: ‘Moșul, moșul’. El râde și acum.

Eu le spun tuturor prietenilor mei, ‘Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul’. Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-a făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje.”, a dezvăluit Dana Rogoz, citată de wowbiz.ro.