dana budeanu

Dana Budeanu a vorbit pentru prima dată despre bărbatul vieții

Dana Budeanu a vorbit pentru prima dată despre bărbatul vieții

La cât este de explozivă, s-ar părea că nici un mascul nu poate să-i facă față războinicei Dana Budeanu. Și totuși, aceasta a vorbit pentru prima dată despre bărbatul vieții ei.

V-ați gândit că nu există vreun bărbat care să o poată impresiona pe Dana Budeanu? Cine este bărbatul care o poate face pe brunetă să cedeze?

Până și Dana Budeanu poate fi impresionată și, culmea, nu are gusturi ieșite din comun ca alte vedete. Pur și simplu vrea ca bărbatul care să fie lângă ea să aibă o singură calitate. Care este aceasta? Să o respecte. ”Este bărbatul în fața căruia tac, iar eu tac doar în primul rând din respect”, a mărturisit Dana Budeanu într-un interviu acordat în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Ce înseamnă o relație perfectă pentru Dana Budeanu

Pe de altă parte, bruneta spune că pentru a putea ca ea să-i acorde respect unui bărbat, trebuie ca acesta să fie la același nivel intelectual. ”Ca să-l respect foarte mult trebuia să fie la același nivel de minte cu al meu. Chimia de minte este foarte importantă. Fără chimia de minte nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Cine aberează, aberează.

Sunt pur și simplu situații dezechilibrate care se echilibrează prin altele și funcționează, dar chimia de minte este extrem de importantă. Deci bărbatul ideal pentru Dana este acela care mă face să tac”, a mai spus aceasta. Sursele spun însă că Dana Budeanu nu ar fi deloc singură cum susține de fiecare dată. Bărbatul din viața ei se aude că ar fi nimeni altul decât Andrei Hrebenciuc. Până în acest moment însă, nici unul dintre cei doi nu au confirmat relația.