irina rimes

Cum a penetrat Irina Rimes piața muzicală din România cum și-a păstrat autenticitatea

Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București. Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior, s-a mutat în România. 

În 2016, și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România. Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu știi tu să fii bărbat”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântărețe din România, cu peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube.

De asemenea, ea a compus numeroase cântece pentru alte artiste, printre acestea numărându-se Andra, Inna, Alina Eremia, Raluka sau Antonia. În 2019 revista Forbes România a inclus-o în topul celor mai de succes tineri din generația „sub 30 de ani”.

Irina Rimeas este originară de la Soroca și nu se sfiește să vorbească de fiecare dată de meleagurile de unde a pornit spre marele succes.