Buce Willis

Cu o stare de sănătate tot mai precară, Bruce Willis și-a modificat testamentul – La cine va ajunge mare parte din avere

Testamentul lui Bruce Willis a fost revizuit. Actorul în vârstă de 67 de ani își va împărți averea de 250 de milioane de dolari într-un mod neașteptat.

O mare parte din moștenire va merge către actuala sa soție, Emma, ​​și fetele lor, Mabel și Evelyn, de 10 și 8 ani, potrivit radaronline.com.

„Bruce a vrut să se asigure că familia lui este îngrijită”, a spus o persoană apropiată.

Astfel, doar 1% din avere va ajunge la copiii săi din căsătoria anterioară cu actrița Demi Moore. Cele trei fete vor primi câte un milion de dolari fiecare.

„El crede că Rumer, Scout și Tallulah au obținut tot ce a fost mai bun din ceea ce a avut el de oferit de-a lungul vieții lor. Testamentul lui Bruce a fost de fapt refăcut cu ani în urmă, după ce s-a căsătorit cu Emma în 2009. A fost modificat după ce s-au născut copiii, apoi din nou când a fost clar că sănătatea lui Bruce era în declin”, a explicat o sursă apropiată.

bruce willis

Actorul are încredere că fiicele sale mai mari vor fi bine și fără banii lui.

Rumer, în vârstă de 34 de ani, este o actriță care apare constant în filme. Scout, în vârstă de 31 de ani, este o compozitoare aspirantă, care și-a lansat albumul de debut în iunie, iar Tallulah, de 28 de ani, apare în reality show-uri.

„Bruce mai crede că Demi va fi mereu acolo pentru Rumer, Scout și Tallulah”, a menționat sursa.

O altă persoană din anturajul actorului a spus că cea mai recentă modificare a testamentului lui Bruce se datorează stării sale deteriorate.

„Bruce este într-o stare precară. Nu înțelege întotdeauna despre ce se vorbește și cum să răspundă”, a declarat sursa.

Bruce Willis, alături de fosta soție, de sărbători

Demi Moore a postat pe contul său de Instagram o serie de imagini în care apare alături de Bruce Willis, copiii lor și noua familie a actorului.

În fotografii, actorul, care s-a retras în urma diagnosticului său de afazie, apare zâmbind în timp ce ține în brațe unul dintre animalele de companie ale familiei.

„Suntem o familie!!” a scris Demi pe pe Instagram.

Bruce Willis și Demi Moore, împreună de sărbători