furios si iute

Cele mai așteptate filme 2021 – Vara aceasta ai filme bune

Cele mai așteptate filme 2021 – Vara aceasta ai filme bune

Revenim încet în cinematografe și avem la ce să ne uităm. Cele mai așteptate filme ale verii vor apărea pe ecrane curând. După un an de pandemie, pasionații de film pot să aleagă o peliculă cinematografică potrivită felului lor de a fi.  

Iată câteva dintre cele mai așteptate filme ale verii. Multe dintre acestea au fost fimate înainte de pandemie. Sperăm că acestea vor deveni și cele mai bune filme din 2021.

Femeia de la fereastră / The Woman in the Window

Filmul ”Femeia de la fereastră” este regizat de de Joe Wright. Este unul dintre cele mai așteptate filme din acest an. Amy Adams o interpretează pe Anna Fox. Aceasta este un psiholog de copii care locuiește la New York.

Privind mereu pe fereastră, ea începe să urmărească familia Russell, mutată recent peste drum. Ea se împrietenește cu Jane Russell (Julianne Moore). Însă Anna vede într-o zi pe geam cum noua ei prietenă e ucisă și povestește ce a văzut. Din acest moment, viața ei devine un coșmar. Mai ales că noul vecin, Alistair Russell (Gary Oldman), apare însoțit de o altă femeie (Jennifer Jason Leigh). Despre ea spune că spune că e soția lui, Jane Russell.

Filmul este ecranizarea bestsellerului omonim al lui A.J. Finn. Scenariul său a fost adaptat de dramaturgul și scenaristul premiat cu Pulitzer Tracy Letts („Mândrie și prejudecată’, „Remușcare’, „Anna Karenina’).

Toți cei care mă vor mort / Those Who Wish Me Dead

Hannah (Angelina Jolie), o femeie pompier din Vestul american. Ea este încă marcată de faptul că nu a reușit să salveze trei vieți într-un incendiu. Când îl întâlnește pe Connor (Finn Little), un băiețel de 12 ani traumatizat, rătăcind fără țintă după ce tatăl i-a fost ucis, ea îl ia sub aripa  ei.

Cei doi se ascund în pădure, în timp ce pe urmele lor se află un grup de asasini care fac orice să-i prindă. Aceștia incendiază fără scrupule pădurea. Regizorul Taylor Sheridan construiește un nou thriller captivant. Acesta vorbește inclusiv despre criza reală care afectează anual milioane de oameni.

Din distribuție mai fac parte Nicholas Hoult, Aidan Gillen, Tyler Perry și James Jordan.

Armata celor morți / Army of the Dead – disponibil din 21 mai pe Netflix

Regizorul Zack Snyder („300′, „Liga dreptății’) ne propune o nouă aventură plină de adrenalină. Scott Ward (Dave Bautista), fost erou de război ajuns să întoarcă burgeri la marginea orașului, este abordat de șeful cazinoului din Las Vegas, Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada).

Acesta îi face o propunere de nerefuzat: să pătrundă în zona de carantină infestată de zombi pentru a recupera 200 de milioane de dolari aflați într-un seif sub ruine. Totul s eîntâmplă înainte ca orașul să fie distrus de guvern în 32 de ore.

Ward adună o echipă de experți și pornește spre ceea ce se anunță un măcel… În film mai joacă Ella Purnell, Ana de la Reguera, Tig Notaro, Omari Hardwick, Raúl Castillo, Samantha Win, Garret Dillahunt.

În cadrul unui eveniment global lifestream găzduit de canalul de YouTube Netflix. Fanii se pot conecta pentru o experiență interactivă care le permite să deblocheze primele 15 minute din filmul „Armata celor morți’.

Fanii participanți din întreaga lume au sarcina de a inunda secțiunea de comentarii din chatul live. astfel alimentează un buldozer masiv și o macara pentru a ridica din pământ seiful de mai multe tone care conține primele 15 minute din film.

Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Nora Arnezeder, Tig Notaro și alți actori din distribuție sunt prezenți pentru a-i încuraja. Publicul are din acest moment doar câteva ore pentru a urmări primele 15 minute ale filmului „Armata celor morți’ pe canalul YouTube Netflix. 

Cruella – din 28 mai

După ce Margot Robbie („Brigada sinucigașilor’) și Sarah Paulson („Ratched’) au demonstrat că anti-eroinele sunt foarte la modă. Emma Stone se transformă în diabolica Cruella, binecunoscută din clasica animație „101 Dalmațieni’.

Dezamăgită în aspirațiile ei de tânăr designer de modă, aceasta ajunge un personaj malefic care vrea să se răzbune pe toată lumea. Totușiîn special pe rivala ei principală, o baroneasă interpretată de Emma Thompson.

Fără zgomot 2 / A Quiet Place Part II

Mult-așteptata continuare a filmului „Fără zgomot!’ (2018), care a avut un succes neașteptat este regizată tot de John Krasinski.

În film joacă din nou Emily Blunt, în rolul lui Evelyn Abbott, rămasă singură cu cei doi copii și cu un nou-născut în brațe, pe care trebuie să-i apere de monștri.

Plecați de la fermă, ei află că nu sunt singurii supraviețuitori, dar puținii oameni pe care îi întâlnesc se dovedesc, la rândul lor, periculoși. În distribuție îi vom mai vedea pe Cillian Murphy și Djimon Hounsou, dar și pe John Krasinski în câteva flash-backuri.

Viață de tată / Fatherhood

În această poveste adevărată, deopotrivă emoționantă și amuzantă, Kevin Hart joacă rolul unui văduv care are una dintre cele mai grele slujbe din lume: cea de tată.

Filmul se bazează pe cartea de memorii a lui Matthew Logelin, „Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss & Love’, și spune povestea unui bărbat a cărui soție a murit la naștere. El își crește fiica (Melody Hurd) pe cont propriu, cu sprijinul prietenilor și al familiei. În film îi mai vedem pe Paul Weitz, Alfre Woodard și Lil Rel Howery.

Luca

Cea mai recentă animație Pixar urmărește aventura a doi tineri monștri marini care trăiesc pe Riviera italiană și tânjesc să vadă cum e viața pe uscat.

În cele din urmă, ei se deghizează în oameni și se strecoară într-un oraș din apropiere, unde vor întâlni pescari amenințători, dar și câțiva copii prietenoși.

Vocile personajelor principale le aparțin lui Jacob Tremblay, Maya Rudolph și Jack Dylan Grazer.

Furios și iute 9 / Fast and Furious 9

Al nouălea film al celebrei francize a fost îndelung așteptat de fani. Retras din viața în mare viteză, Dominic Toretto (Vin Diesel) duce acum un trai liniștit alături de nevasta lui, Letty (Michelle Rodriguez), și de fiul lor, micul Brian.

Însă apariția fratelui său (John Cena) va readuce în familie vechile conflicte și vechea competiție, într-o înfruntare mai încordată ca oricând. În film îi mai vedem pe Charlize Theron, Helen Mirren, Amber Sienna și Jordana Brewster.

Văduva neagră / Black Widow – din 9 iulie în cinematografe

Filmul explorează trecutul Natashei Romanov (Scarlett Johansson) înainte de a face parte din grupul Răzbunătorilor.

Ea pleacă în Rusia să-și caute rădăcinile, iar drumul ei se intersectează cu abila Yelena Belova (Florence Pugh), dar și cu misterioasa Melina Vostokoff (Rachel Weisz). În film mai joacă David Harbour, William Hurt, Ray Winstone și Violet McGraw.

Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă / The Suicide Squad

Continuarea filmului cu eroi întunecați din universul DC Comics „Brigada sinucigaşilor’ (2016). Un succes de casă, dar nu și de critică, noua peliculă ne prezintă o nouă echipă de ticăloși cu superputeri.

De data aceasta, alături de Margot Robbie, care reia rolul energicei Harley Quinn, nu vor mai fi Will Smith și Cara Delevingne, ci câteva apariții noi: Idris Elba, John Cena și chiar Sylvester Stallone, care va fi vocea lui King Shark.

Eliberează-l pe Guy / Free Guy

Ryan Reynolds joacă rolul unui casier care descoperă cu uimire că este doar un personaj prins într-un joc video. Acțiunile sale sunt doar răspunsuri la comenzile altora.

El hotărăște să iasă din această buclă îngrozitoare și să-și trăiască viața. Alături de el îi vom vedea pe Jodie Comer, Taika Waititi și Lil Rel Howery. 

Respect

Filmul biografic despre Aretha Franklin urmărește trei decenii din cariera legendară a acesteia.

Povestea nu ocolește drama sarcinilor din adolescență. Lupta dusă de cântăreață până la consacrare și relația complicată cu tatăl său (interpretat de Forest Whitaker). În alte roluri îi vom mai vedea pe Marlon Wayans, Mary J. Blige, Audra McDonald.