angelina jolie

Cea mai importantă lecție de parenting, de la Angelina Jolie

Cea mai importantă lecție de parenting învățată de Angelina Jolie de la mama sa și pe care le aplică acum în educația copiilor săi este aceea de a fi bun, blând.

Angelina Jolie a dezvăluit sincer lecțiile pe care le-a învățat de la regretata ei mamă Marcheline Bertrand.

Vorbind la Sydney Morning Herald în acest weekend, megastarul de la Hollywood a spus că a încercat întotdeauna să-și trateze proprii copii cu aceeași tandrețe.

Mama mea a fost foarte blândă. Pot fi multe lucruri în munca mea și în viață, dar sunt foarte caldă și blândă cu copiii mei”, a spus Angelina.

Bunătatea și căldura sunt o fundație incredibil de importantă. Mi-a dat multe alte lucruri și m-a învățat multe lecții”, a continuat ea.

„Dar dacă nu aveți această bază, să se simtă evaluate și în condiții de siguranță, atunci este greu pentru oricare dintre celelalte mesaje sau lecții să aterizeze.”

Mama Angelinei Jolie a murit în 2007, la vârsta de 56 de ani, în urma unei lungi lupte cu cancerul ovarian.

Vedeta Maleficent a mai declarat publicației că s-a retras din regia filmelor pentru a se putea concentra pe cei șase copii ai săi.

Angelina împarte Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani, și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani, cu fostul ei soț Brad Pitt, cu care se află în mijlocul unei lupte pentru custodie de la separarea lor, în 2016.

Pitt și Jolie s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Mr. & Mrs. Smith, în timp ce Pitt era încă căsătorit cu Jennifer Aniston.

Cuplul s-a căsătorit în Franța în 2014, după 10 ani de relație, dar s-au despărțit doi ani mai târziu, în septembrie 2016.

Deși cuplul a divorțat legal în 2019, lucrurile sunt departe de a fi amiabile.

Ei au fost în război pentru copiii lor timp de cinci ani, cu Brad lupta pentru custodia 50/50 cu Angelina doresc custodia fizică deplină.