The-Markle-Sparkle-arrives-at-Madame-Tussauds-London

Ce s-a întâmplat cu figurile de ceară ale lui Meghan și Harry de la muzeul Madame Tussauds

Ce s-a întâmplat cu figurile de ceară ale lui Meghan și Harry de la muzeul Madame Tussauds

Muzeul Madame Tussauds din Londra, care a hotărât să mute figurile de ceară ale lui Harry și Meghan departe de familia regală britanică.

Figurile de ceară ale prințului Harry și ale soției sale, Meghan Markle se află în continuare în muzeul Madame Tussauds din Londra. Acesta este unul dintre cele mai mari muzee de figurine de ceară din lume. Totuși figurinile celor doi au fost separate de familia regală.

Amintim că, prințul Harry și Meghan Markle au decis, în urmă cu mai bine de un an, să se îndepărteze de Familia Regală Marii Britanii. Cei doi au declarat că vor să devină independenți financiar și nu doar.

De ce Harry și Meghan Markle s-au îndepăratat de familia regală

Prințul Harry și Meghan Markle au mărturisit în cadrul interviului oferit lui Oprah. Ei au anunțat că au luat decizia de a se îndepărtat de familia regală deoarece mediul din familie nu era unul potivit pentru viitorul lor și al copiilor lor.

După această separare, administrația muzeului Madame Tussauds a respectat decizia cuplului. Au mutat figurinele din ceară de lângă restul familiei regale.

Astfel, acum familia regală ”din ceară” în muzeu este formată din Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, care a decedat în acest an, pe data de 9 aprilie. Alături este Prințul William și soția sa Kate, ducesă de Cambrige, cât și prințul Charles și soția sa, Camilla.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani și Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, trăiesc în prezent în Statele Unite, alături de fiul lor, Archie.

Primul lor copil are doi ani, ei deja sunt în așteptarea a celui de-al doilea copil, o fetiță.

Ce s-a întâmplat cu figurile de ceară ale lui Meghan și Harry

Muzeul Madame Tussauds, cu ocazia redeschiderii acestuia pe data de 17 mai 2021, a făcut câteva schimbări în ceea ce privește amplasarea figurilor de ceară. Mai exact, figurile de ceară ale cuplului Harry-Meghan au fost mutate în zona Hollywood. Acum acestea sunt alături de figurile unor celebrități precum George Clooney, Victoria și David Beckham, Brad Pitt.

Acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că aceștia încă sunt cele mai iubite și populare atracții ale muzeului, astfel revedicându-și statutul de favoriți, conform dailymail.com.

Această schimbare a fost confirmată de Tim Waters, directorul general al Madame Tussauds. El a declarat pentru The Sun că au ales să mute figurinele cuplului, pentru a le evidenția noua poziție pe scena socială. În acest mod le respectă decizia de independență față de Casa Regală.