Catalin-Botezatu-1

Cătălin Botezatu dă cărțile pe față – A avut sau nu o relație cu Elena Ceaușescu?

Cătălin Botezatu era unul dintre cei mai apreciați manechini de către Elena Ceaușescu. Au existat, de-a lungul vremii, și zvonuri conform cărora între cei doi ar fi existat o relație intimă.

Creatorul de modă era invitat permanent la evenimentele organizate de cuplul Ceaușescu. El a povestit acum că era urmărit de Securitate, iar fiecare petrecere venea la pachet cu controale amănunțite.

Cătălin Botezatu spune că era privilegiat și că Elena Ceaușescu voia ca el să îi ofere mereu buchetele de flori la petreceri. Faptul că fosta prima doamnă avea o afinitate pentru designer l-a avantajat pe acesta.

A existat o relație amoroasă între creatorul de modă și fosta prima doamnă?

El a refuzat, totuși, să ofere un răspuns clar privind o relație amoroasă cu Elena Ceaușescu.

Prezentările de care vorbești erau private și la aceste prezentări erau toți colegii mei și colegele mele.

Într-adevăr eram unul dintre preferații manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceaușescu. Da, se făceau niște controale drastice tuturor manechinelor înainte de prezentare.

La întrebare lasa-mă să nu-ți răspund. Răspunsul poate fi și nu”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu recunoaște că a fost privilegiat de Elena Ceaușescu

Cu toate acestea, Botezatu recunoaște că a fost privilegiat datorită unor conjuncturi.

”A fost un context cauzat de prima secundă în care am venit în acel centru de cercetare, la acel consurs, l-am luat cu cea mai mare notă.

Chiar faptul că nu aveam acel buletin blestemat de București mi-a facilitat acest lucru. Toate aceste împrejurări au dus la a fi poate preferat sau nu de Elenei Ceaușescu.

Eu nu cred că sunt un bărbat frumos, cred că sunt un bărbat special, șarmant, un bărbat care are alte lucruri de oferit. Oricui”, a mai spus designerul.