bianca-dragusanu-este-insarcinata-cu-gabi-badalau_2_1_size24

Bianca Drăgușanu ”se vede mireasă” – Cine e alesul inimii sale

Bianca Drăgușanu este o apariție spectaculoasă, iar diva din showbiz -ul românesc atrage de fiecare dată privirile oriunde s-ar afla. Blondina a oferit un interviu în exclusivitate la Antena Stars despre viața ei sentimentală.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația ei cu Gabi Bădălău, însă blondina a mărturisit că nu ar mai vrea să-și expună viața sentimentală atât de mult, însă lucrurile decurg destul de bine în viața ei. Bianca Drăgușanu a mărturisit că se vede tot timpul mireasă, asta pentru că are rochii în atelierul său, iar vedeta a declarat că nu știe ce îi rezervă viitorul în privința unei viitoare căsnicii cu Gabi Bădălău.

”Sunt bine, dar nu mai vreau să mai expun detalii din viața mea personală, pentru că orice spun se exploatează și sunt lucruri care, momentan, nu-mi fac bine și nu cred că mi-au făcut vreodată. Lucrurile astea cu care m-am expus.

Sunt ok, sunt bine, exact așa cum vreau să fiu. Îi sunt alături (n.r. Gabi Bădălau) mereu, asta este cel mai important, pentru că avem nevoie de liniște și toate lucrurile se vor rezolva. Nu am făcut niciun fel de plan (n.r. vacanță) important este să fim sănătoși, să avem încredere în Dumnezeu, pentru că sunt sigură că lucrurile se vor rezolva.

Mă văd mireasă săptămânal, pentru că am rochii de mireasă în atelierul meu. Nu știu ce îmi rezervă viața, viitorul, prezentul, chiar nu știu. Am foarte multe inele. Mi se pare că orice om are nevoie de intimitate (n.r. controlează în telefon), iar dacă un om vrea sa greșească și fără să-i iei telefonul la control, poate să scrie și să șteargă, adică să facă curățenie în urma lui.

Nu, nu sunt de acord, mi se pare imatur, deși am făcut-o și eu la un moment dat, dar am depășit momentul ăsta. Consider că e penibil să se întâmple lucrul acesta.”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, la Antena Stars.