Antonia și Andra sunt «la cuțite»: Artistele vor da nas în nas chiar mâine

Un moment delicat ar putea fi mâine, 12 maritie, când Antonia și Andra vor cânta pe aceeași scenă de la Arena Națională în spectacolul caritabil We Are One. Va fi cel mai mare concert caritabil din România, pentru sprijinirea poporului ucrainean, iar cele două soliste au răspuns imediat provocării pentru că sunt voci bune și sunt persoane cu suflet mare.

Încă atmosfera s-ar putea să fie tensionată, pentru că Antonia şi Andra ar avea o relaţie dificilă. După scandalul din vara lui 2021, dintre Alex Velea şi Cătălin Măruță, acum nici partenerele lor de viaţă nu s-ar mai înţelege.

Se aude că relațiile sunt la fel de reci și între Andra și Antonia, iar cele două abia își mai vorbesc după ce iubita lui Alex Velea ar fi sunat-o pe soția lui Măruță. Atunci, Antonia i-ar fi cerut Andrei să intervină pe lângă soțul ei și să-i spună să nu ii mai vorbească pe la emisiuni, să nu le mai pronunțe numele.

Ce acuzaţii i-a adus Alex Velea lui Cătălin Măruţă

Cearta dintre Alex Velea şi Cătălin Măruţă a pornit în vara lui 2021, când solistul a fost deranjat de remarcile pe care prezentatorul de la Pro TV le-a făcut la adresa soției sale, mai ales la rubrica „Sosurilor iuți” a emisiunii sale. Mai mult, Velea a dezvăluit că Măruță îi tot întreabă prietenii sau cunoscuții săi despre Antonia și relațiile dintre ei.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat  Alex Velea, în podcastul găzduit de Speak, în vara lui 2021.

Deși cuplul are o relație bună cu Pro TV și în vara trecută amândoi au participat la showul „Masked Singer România”, Velea şi Antonia nu vorbesc în continuare cu Cătălin Măruță.

Alex Velea, cuvinte de laudă pentru Andra

Alex Velea i-a mărturisit lui Speak în podcastul acestuia că el o respectă foarte mult pe Andra ca și cântăreață și că nu și mai dorește ca soțul ei să se lege de el și familia lui prin emisiunea pe care o are la Pro TV. De astfel, nici el și nici Antonia nu s-au mai dus la emisiunea „La Măruță”, deși ar fi fost ocazii.

Reacţia lui Cătălin Măruţă, la acuzaţiile lui Velea

Cătălin Măruţă a reacţionat imediat la acuzaţiile aduse de Alex Velea şi a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram, în acel moment. Fără folos, se pare, pentru că Velea şi Antonia nu ar mai vrea să aibă vreo legătură cu Măruţă.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruță.