andreea-marin-covid

Andreea Marin a fost infectată cu COVID – Ce crede despre vaccinare

Andreea Marin a fost infectată cu COVID-19, dar abia acum a vorbit despre asta, ce spune despre vaccin

Andreea Marin a trecut prin momente grele. La finalul unui proiect în afara țării, la întoarcerea în România, vedeta a aflat la testul PCR că este pozitivă.

În cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”,  Andreea Marin a povestit pentru prima dată despre experiența ei.

”Nu sunt genul care să dea sfoară în țară. Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum 5 luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme, pentru că am fost păzită de vaccin. După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a povestit cum a trăit experiența infectării cu COVID-19.

”Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de mușchi, dureri de gât, temperatură. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac, i-am păzit pe cei din jur izolându-mă. Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă și de noi, dar și de cei din jur”, a mai declarat aceasta.

În plus, vedeta a atras atenția asupra măsurilor de protecție: ”Recomand masca, să evităm spațiile aglomerate. Eu am făcut vaccinul și am văzut efectele asupra mea. Nu fac acum promovare pentru vaccin, dar la mine a funcționat”, a spus Andreea Marin, în direct la Exclusiv VIP.

Sursa. Libertatea.ro