Alla Pugaciova a revenit în spațiul online: ,,Mă întorc”!

Primadona scenei ruse, Alla Pugaciova a revenit în spațiul online. Într-o postare video, vizibil supărată, cântăreața s-a adresat preotului Andrei Tkaciov, care afirma în seara zilei de ieri că aceasta ar fi părăsit definitiv Rusia. În timpul slujbei, acesta a vorbit despre legendara interpretă echivalând-o cu ,,spiritele rele”.

„Pugaciova a părăsit Rusia pentru totdeauna, Doamne, cât am așteptat asta!” – a spus scandalosul protopop pe Instagram.

Într-un videoclip de răspuns pe rețeaua de socializare, Pugaciova l-a asigurat că va reveni, iar plecarea ei din Rusia nu este emigrare.

„Te bucuri devreme, Andryusha. Vacanța, concediile și tratamentul nu sunt considerate emigrare. Mă întorc – ne vom lămuri. Mă voi duce la biserica ta și mă voi ruga pentru tine”, i-a răspuns artista.

Alla Pugaciova, în vârstă de 72 de ani a părăsit țara pe 28 februarie, pe fundalul invaziei în Ucraina, împreună cu soțul ei Maxim Galkin și cei doi copii. În legătură cu plecarea ei grăbită, au existat zvonuri că Primadona ar fi emigrat. Până în acest moment, cuplul nu a comentat încă aceste presupuneri. Potrivit unor surse, Pugaciova se află acum în Israel.