ADEVĂRUL despre „Brio Sonores”: De ce au mai rămas doar patru soliști în trupă

De câteva luni, trupa de pop-operă „Brio Sonores” numără numai patru soliști, iar recent unul dintre ei, Vitalie Maciunschi, a avut un succes răsunător la concursul „Vocea României”, unde a ajuns până în semifinală.

În 2014, când câștiga un alt concurs de la Pro TV București, „Românii au talent”, „Brio Sonores” evolua pe scenă într-o formulă de opt soliști.Unde s-au „pierdut” ceilalți membri?

Băieții de la „Brio Sonores” au declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că au rămas prieteni cu toți cei patru colegi care au plecat din trupă și că aceștia nu mai sunt alături de ei pe scenă pentru că au plecat din Republica Moldova.
Toți și-au luat familiile și au plecat peste hotare în ultimii ani – în Franța, Italia sau SUA. Ultimul care a plecat este Valeriu Moruz, care s-a căsătorit în vara acestui an.

Fostul solist de la „Brio Sonores”, Adrian Tâmpău, de exemplu, este acum solist Metropolitan Opera din SUA.„Regretăm profund plecarea lor, dar sperăm ca acolo le este cu mult mai bine”, ne-au spus băieții de la „Brio Sonores”.
Recent, „Brio Sonores” a lansat un CD de colinde, „Acasă de Crăciun”.