VIDEO// Gheorghe Gonța poveștește cum a băut toți banii de la nuntă – Infidelitate și politicieni

Jurnalistul Gheorghe Gonța mărturisește că s-a schimbat mult în ceea ce ține de viața de familie, în ultima perioadă, iar pandemia Covid-19 a contribuit sustanțial la acest fapt.

„La început am făcut bani la nuntă și primul an am băut toți banii, pentru că nu vroiam să facem nimic. Ei bine, în mare parte i-am băut eu”, a relatat acesta, în cadrul unui interviu la Unica.md. Gheorghe Gonța spune că acum, are altă opinie despre rolurile în cuplu și cum trebuie să fie împărțite responsabilitățile în familie.

 Foto: Facebook/Gheorghe Gonța

„E adevărat, cândva am fost o haimana strașnică, dar în ultimii ani nu am nicio plăcere din a ieși din casă, zile de naștere, dacă nu sunt cu familia. Pe noi pandemia ne-a renăscut în familie”, a dezvăluit jurnalistul.

Acesta a povestit cum a început viața de familie, alături de soția sa, Cristina Gonța, care este și ea jurnalistă de profesie: „La început am făcut bani la nuntă și primul an am băut toți banii de la nuntă, pentru că nu vroiam să facem nimic. Ei bine, în mare parte i-am băut eu. Nu ne era a lucra atunci, ne distram mai departe, ni se părea că așa e căsătoria. A fost o nuntă fantastică, după nuntă hai-hui, hai-hui, apoi primul copil, apoi încă puțin hai-hui, dar după deja nu îți mai este a umbla brambura”.

„Omul cu greu conștientizează, mai ales bărbatul, că viața constă acolo, acasă, în familie. Noi mai umblăm dracului, o dată ni se iartă, a treia oară și noi uneori putem să credem că asta ni se va ierta toată viața, dar partenerul tot are demnitate. Eu parcă la timp am fost băiat de treabă”, a mai adăugat prezentatorul TV.