președintie

Va cădea Guvernul de la Chișinău? Dorin Recean ar putea fi noul prim-ministru al Republicii Moldova

Mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au fost zăriți în seara de duminică, 13 noiembrie curent, adunându-se la Președinția Republicii Moldova.  TV8.md au publicat imagini video. Au întrebat dacă azi cade Guvernul condus de Natalia Gavriliță, cel mai probabil în contextul ultimelor zvonuri.

În primul rând, deputatul PAS Radu Marian a dezvăluit că se va discuta despre lupta cu corupția și că „totul va fi bine”. Mai târziu, vicepreședintele Parlamentului, deputatul PAS Mihai Popșoi, a afirmat că ședința a fost una programată.

Alții nu prea au fost vorbăreți cu jurnaliștii.

Dorin Recean ar putea fi noul prim-ministru al Republicii Moldova, ceea ce înseamnă că Guvernul condus de Natalia Gavrilița ar putea demisiona de azi, pe mâine. Nu este o informație oficială. Despre asta scrie un oarecare Jason Jay Smart, cunoscut de altfel în spațiul public, într-o postare publicată duminică, 13 noiembrie curent, pe contul său de Twitter.

„Vești grozave care vin din #Moldova. Dorin #Recean (@receand) urmează să devină prim-ministru. Dorin consiliază în prezent președinta Maia Sandu și este secretar al Consiliului de Securitate. La fel ca Maia, Dorin susține puternic NATO, UE și Ucraina. De asemenea, este pur și simplu un tip cu adevărat drăguț”, a scris Jason Jay Smart.

Amintim că ultimele zvonuri se referă la Dorin Recean. Acesta ar putea fi noul prim-ministru al Republicii Moldova, dar încă nu există nicio informație oficială atât despre candidatură, cât și despre motivul demisionării Guvernului Gavrilița.