Vedetele de la Hollywood au adus omagiu ucrainenilor

Premiile SAG (Screen Actors Guild 2022) au fost decernate și în acest an. Ceremonia de premiere a celor mai buni actori de film și televiziune a fost una specială. Starurile nu numai că şi-au etalat ţinutele de mare clasă, dar şi-au făcut cunoscute opiniile cu privire la războiul din Ucraina.

Ajuns pe scenă la jumătatea ceremoniei, președintele SAG-AFTRA, Fran Drescher , și-a început discursul cu cuvintele:

„În primul rând, aș dori să ne rugăm pentru poporul Ucrainei”.

Înainte de ceremonie, Greta Lee de la The Morning Show a pășit pe covorul roșu al Premiilor SAG într-o rochie albastră și galbenă Marc Jacobs, în ceea ce părea a fi un tribut adus culorilor drapelului Ucrainei.

Au păşit pe covorul roşu în rochii şi costume exclusiviste, au zâmbit în faţa camerelor şi-au oferit scurte interviuri presei, însă n-au uitat contextul în care ne aflăm cu toţii, că există un război în plină desfăşurare pe această planetă şi că se pierd vieți omenești.

Lady Gaga a purtat o rochie albă marca Armani Privé . Când a fost întrebată, pe covorul roşu, despre ţinuta ei, cântăreaţa şi actriţa din „House of Gucci” a ţinut să declare următoarele: „Mă simt onorată că mă aflau aici! E o seară frumoasă azi, în care sărbătorim arta şi pe noi înşine. Dar se întâmplă atâtea în lume la ora aceasta şi mă gândesc neâncetat la Ucraina… Cred că azi ar trebui să fim cu toţii recunoscători pentru lucrurile bune din viaţa noastră!”.

Mesajul vedetei a fost continuat de Michael Douglas, care s-a prezentat la SAG 2022 cu o batistă la buzunarul costumului în culorile steagului Ucrainei. “Dacă a existat vreodată un moment în istorie în care să apreciem cu adevărat ce este democraţia, acum este acela. Sunt extrem de mândru de ce reuşesc oamenii din această ţară să facă”, a declarat actorul hollywoodian.