Arborele banilor! Unde ar trebui să-l pui în casă pentru a atrage norocul

Plantele verzi din casa iti pot aduce multe beneficii pentru sanatatea fizica si psihica. Unele plante sunt cunoscute pentru capacitatea lor de absorbtie a umiditatii si curatarea mediului inconjurator. Sunt plante care lupta impotriva spiritelor rele si aduc energie pozitiva in casa. Potrivit Feng Shui , pentru a profita din plin de virtutile plantelor , este bine sa le asezi in locuri strategice din casa.

Iată unde trebuie sa-ti plasezi arborele banilor pentru a atrage norocul in casa ta!

Ce este planta arborele banilor?

Arborele banilor, cunoscut si sub numele de arborele de jad sau crassula ovata, este o planta depoluanta care se gaseste uneori in restaurantele sau magazinele chinezesti. Un simbol al prosperitatii si bogatiei , aceasta planta frumoasa este de fapt o suculenta nativa din Africa de Sud. Apartinand genului Crassula, acest arbust are o inaltime de 50 cm pana la 1 metru. Are Frunze carnoase, ovale sau rotunde si este considerate o planta usor de intretinut si de crescut. Potrivit feng shui, aceasta planta norocoasa promoveaza vibratiile pozitive, atrage prosperitatea in casa si alunga neplacerile.

Care este locul ideal pentru a plasa aceasta planta?

Pentru a avea cata mai multa energie pozitiva in casa este necesar sa plasati plantele in locuri strategice. Conform Feng Shui, plantele nu trebuie asezate in camera in care dormiti. Noaptea pot absorbi oxigenul celui care doarme in acea camera. Plantele respire in timpul noptii si pot crea un climat periculos.