pietre norocoase

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți în funcție de luna în care te-ai născut

Luna în care te-ai născut îţi spune ce piatră îți atrage norocul și bunăstarea. Aceste date oferite de numerologie cu privire la pietrele norocoase te pot ajuta să îți meargă bine în toate. Le poți purta fie într-un inel sau ca pandantiv.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. Ianuarie

Pentru persoanele născute în luna ianuarie, conform numerologiei, pietrele norocoase sunt variantele de granat. De cele mai multe ori, acestea au nuanțe rubinii. Sunt asociate cu dragostea și credința.

Pietrele norocoase ale celor născuți în ianuarie ar avea puterea de a alunga anxietatea. În plus, persoanele născute în prima lună a anului care poartă un pandantiv cu granat sunt ferite de pericole în timpul călătoriilor.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. Februarie

Dintre pietrele norocoase, cea care ar trebui să fie purtată de persoanele născute în luna februarie, conform regulilor date de numerologie, este ametistul. Printre puterile acesteia se numără îmbunătățirea relațiilor cu persoanele dragi.

În plus, ametistul, ce ar fi fost purtat în trecut doar de persoanele cu sânge nobil, le dă celor născuți în luna februarie curaj, tărie de caracter și pace sufletească.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. Martie

Pietrele norocoase pentru cei născuți în martie sunt acvamarinul și heliotropul. Deși a fost numită și ”diamantul săracului”, aceasta este piatra pe care ar trebui să o poarte cei născuți în prima lună a primăverii, ca să le meargă bine în toate.

Pe timpuri, acvamarinul era purtat de oameni deoarece se credea că acesta are puterea de a vindeca bolile de ficat, stomac și inimă. Heliotropul are și el proprietăți vindecătoare.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. Aprilie

Persoanele născute în luna aprilie ar trebui să poarte una dintre cele mai faimoase și scumpe pietre norocoase. Mai exact, diamantul este cel ce are cele mai puternice efecte benefice asupra lor.

Diamantul simbolizează iubirea și fidelitatea, iar asupra persoanelor născute în luna aprilie, unul dintre cele mai puternice efecte este acela că le dă curaj.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. Mai

Piatra preferată a reginei Cleopatra este cea care li se potrivește cel mai bine persoanelor născute în luna mai. Simbol al fertilității, dragostei și renașterii, smaraldul este extrem de benefic pentru acestea.

Smaraldul le oferă înțelepciune, răbdare și creștere spirituală persoanelor care s-au născut în luna mai. În plus, această piatră norocoasă este un accesoriu ce oferă eleganță.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. Iunie

Pietrele norocoase pentru persoanele care s-au născut în luna iunie sunt adularul, perlele și alexandritul. În India se spune că adularul are proprietăți magice și că aduce noroc.

Perlele sunt simbolul purității, iar alexandritul este o piatră deosebită, strălucitoare, ce are mai multe culori și poate completa orice ținută.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. Iulie

Persoanele care s-au născut în luna iulie beneficiază cel mai mult de piatra norocoasă ce simbolizează iubirea pasională: rubinul.

Astfel, cei care s-au născut în iulie și poartă rubin au parte de pace, armonie și înțelepciune în relațiile lor. În plus, această piatră ar avea beneficii pentru sănătate.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. August

Cei născuți în luna august ar trebui să poarte pietrele norocoase ce se numesc olivine. Acestea au apărut după erupțiile vulcanice din Hawaii, dar acum se regăsesc și în Arizona și China.

Olivina este asemănătoare cu smaraldul, dar are o nuanță mai deschisă de verde. Aceasta îi oferă protecție celui care o poartă, ține depresia departe de el și îi aduce sănătate.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. Septembrie

Persoanelor care s-au născut în luna septembrie le este recomandat să poarte safir. Aceasta este piatra norocoasă ce le aduce cele mai multe beneficii.

Safirul simbolizează integritatea, credința, puritatea și loialitatea. Printre altele, celor care îl poartă le aduce multă înțelepciune.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. Octombrie

Pietrele norocoase pentru cei născuți în luna octombrie sunt opalul și turmalina. Primul poate fi găsit într-o mare varietate de culori, de la negru la alb sau nuanțe de verde, albastru, galben ori portocaliu. Acesta protejează vederea și oferă încredere în sine.

Conform numerologiei, turmalina, ce se găsește de asemenea în mai multe nuanțe, li se potrivește de minune persoanelor născute în cea de-a doua lună de toamnă.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. Noiembrie

Pentru persoanele născute în luna noiembrie, pietrele norocoase sunt topazul și citrinul. Ambele sunt extrem de benefice, deși au proprietăți diferite.

Mai exact, topazul simbolizează afecțiunea și le oferă înțelepciune persoanelor născute în noiembrie, în timp ce citrinul simbolizează energia și le protejează de boli.

Pietrele norocoase pe care ar trebui să le porți, în funcție de luna în care te-ai născut. Decembrie

Pietrele norocoase pentru cei născuți în luna decembrie sunt turcoazul și zirconul. Primul simbolizează succesul și norocul și îi protejează pe cei care îl poartă de energiile negative.

Pe de altă parte substitut al diamantului, zirconul aduce pace și calm pe timpul nopții pentru persoanele născute în luna decembrie. În plus, ajută la calmarea durerilor.