HOROSCOP pentru prima săptămână din noiembrie

Vezi ce prevăd astrele pentru perioada 31 octombrie – 6 noiembrie.

Berbec 

Ești mai intens și mai pasional în dorințe, atât cele fizice cât și cele financiare, fiind dispus să înfrunți orice fel de impedimente ar putea exista în atingerea scopurilor tale. Percepțiile tale sunt mai profunde decât de obicei și vei tinde să observi cu atenție care sunt lucrurile, activitățile, oamenii care-ți pot oferi mai multă putere și încredere în tine.

Taur

Parteneriatele, indiferent de natura lor, se vor afla în centrul atenției tale pe parcursul acestei saptămâni. Pe de o parte, devii mai atent la nevoile celuilalt și mai dornic de a crea relații stabile și armonioase, iar pe de altă parte, ești determinat în a-ți stabili propriile limite și așteptări. În weekend situația se tensionează, în ciuda tuturor eforturilor tale de cooperare.

Gemeni

Ești setat pe a deveni cât mai eficient și cu un cât mai bun randament în muncă realizată, atât în mediul casnic cât și profesional. Ești foarte atent la interacțiunea cu colegii și dornic de a te conecta și crea legături cât mai strânse, dar și mai productive. Mici probleme se pot ivi din cauza unor perspective diferite sau a unor cerințe solicitante impuse asupra ta.

Rac

O saptămână în care îi poți cuceri pe toți cu șarmul și carisma ta personală. Ai voința necesară de a te pune în valoare și de a-ți evidenția talentul, fie profesional… printr-un proiect, o prezentare, o nouă imagine, fie sentimental.. prin afecțiunea și intimitatea de care dai dovadă în relația de cuplu. În același timp poți deveni mai conștient, în cazul în care eforturile tale nu sunt susținute sau apreciate.

Leu 

Siguranța și confortul căminului, bunăstarea familiei și a celor dragi este foarte importantă pentru tine, săptămâna aceasta. Te poți simți un pic mai nostalgic și mai conectat la rădăcinile tale, căutând să-ți construiești o fundație cât mai stabilă. Poți face modificări în propriul cămin. Însă, pot exista tensiuni cu cineva apropiat ție care nu-ți împărtășește nevoile, tensiuni care te pot sensibiliza, dar și ambiționa în a-ți urma dorințele.

Fecioară 

Ești angrenat în tot felul de discuții, negocieri sau schimburi de idei, atât fizic cât și online, iar modul direct și totuși profund în care-ți expui mesajul are un impact puternic, impresionând și inspirând. Dacă studiezi ceva, investighezi cu grijă toate aspectele. Dacă la începutul săptămânii întâlnești și persoane care nu-ți împartășesc opiniile, în a două parte inspirația și convingerea ta sunt greu de combătut.

Balanță 

O săptămână în care vei simți nevoia să investești mai mult în acele lucruri, activități sau persoane care îți susțin și-ți amplifică bucuria de viață. Ești mai sensibil/ă la propriul tău confort și la ce simți că meriți, iar stabilitatea ta financiară este importantă pentru tine. Perspectivele persoanei iubite pot fi un pic diferite de ale tale, fapt care va necesita găsirea unui compromis.

Scorpion 

Ești susținut astral saptămâna aceasta în a-ți evidenția personalitatea într-un mod carismatic și de-a dreptul magnetic, indiferent de natura interacțiunii. Momente mai tensionate pot apărea chiar la începutul săptămânii când viziunea mai nonconformistă și mai atipică a unei persoane apropiate tinde să-ți limiteze avântul. Lucrurile par să se detensioneze pe parcurs ce săptămâna înaintează.

Sagetător 

Anumite aspecte sau relații nerezolvate te îndeamnă la mai multă analiză și introspecție, ceea ce te determina să fii mai retras și mai sensibil decât în mod normal. Un schimb de idei cu cineva te poate demoraliza, atingând subiecte sensibile pentru tine. Însă, pe măsură ce săptămâna înaintează, cauți să lucrezi mai mult asupra acestor lucruri reușind să te aliniezi cu tine.

Capricorn 

Ești mult mai sociabil și mai dornic de interacțiune decât în mod normal. Tinzi să te conectezi cu acei oameni sau activități importante pentru tine și pentru planurile tale de viitor. Însă, cel puțin în prima parte a săptămânii caută să fii cât mai clar și mai pragmatic în abordare, delimitând foarte clar chestiunile financiare de anumite interese relaționale. De miercuri încolo, modul inspirat de a pune problema îți poate aduce beneficii.

Vărsător 

Săptămâna debutează cu posibile tensiuni personale sau profesionale. Poți fi destul de tranșant în atitudine vis-a-vis de un anumit regulament sau de politica impusă la locul de muncă. Pe măsură ce vei fi dispus la discuții, cu atât lucrurile se pot îmbunătăți, chiar mai mult de atât, inspirația și creativitatea de care dai dovadă pot să fie admirate și apreciate.

Pești 

Reușita acestei săptămâni va fi proporționala cu abilitatea ta de a-ți depăși anumite temeri sau incertitudini. Ești retras, introvertit și chiar ușor pesimist în primele zile și simți că, oricât ai vrea să renunți la anumite gânduri, sau mentalități, nu se poate. Evită să exagerezi lucrurile! Începând de miercuri, vei începe să capeți mai multă încredere și energie în propriile forțe și ai șansa să-ți folosești intuiția în orice vrei să realizezi.