Horoscop 5 martie 2022: Azi este recomandat să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi fericiți

Soarele și Jupiter formează astăzi o conjuncție în zodia Pești, iar ziua aceasta este considerată ca fiind cea mai fericită zi a anului 2022. Acest context ne aduce optimism, bucurie, entuziasm și vine la pachet cu fel și fel de oportunități de progres.

Azi este recomandat să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi fericiți, să facem ceea ce ne place și să deschidem poarta spre credință și divinitate. Cum conjuncția este în Pești, ne putem bucura și vindeca sufletul prin acțiuni caritabile, dar și prin activități legate de spiritualitate.

Berbec

Berbecii au șansa să descopere terapii alternative de vindecare și să se apropie mai mult de credință. Azi trebuie să transmită gânduri pozitive către Univers, să-și asculte intuiția, să se elibereze de frici și să ierte pe cineva. Pot să ajute o persoană defavorizată.

Taur

Taurii se pot bucura de timp petrecut cu prietenii și chiar pot cunoaște o persoană care să le lumineze viața. Au parte de trăiri emoționale înălțătoare și se pot bucura de aprecieri și popularitate. Pot face progrese cu un proiect personal.

Gemeni

Gemenii au parte de această conjuncție sublimă în sectorul carierei și aspirațiilor înalte. Pot avea șansa de a-și atinge un obiectiv la care doar au visat. Este o zi bună să iasă în față și să se afirme. În cazul unor nativi poate veni chiar și o cerere în căsătorie.

Rac

Racii se pot conecta la sfere înalte și pot face progrese pe calea spiritualității. Pot întâlni ghizi, persoane cu experiență care să le împartă din înțelepciunea lor. O carte citită, un film văzut, o plimbare sau o discuție le poate aduce revelații.

Leu

Leii se bucură din plin de ziua aceasta, dat fiind că sunt guvernați de Soare. Starea emoțională este bună, sunt veseli, entuziaști și foarte pasionali în intimitate. Pot primi un cadou, pot face o investiție bună și pot trăi aventuros în plan sentimental.

Fecioară

Pentru Fecioare, conjuncția de astăzi se petrece în sectorul relațiilor, așa că ar trebui să profite să cunoască noi persoane pentru că au șansa să înceapă o poveste de lungă durată. Cei care sunt parte a unui cuplu se vor bucura de momente minunate și de voie bună alături de partener.

Balanță

Balanțele se simt bine și își revin complet dacă s-au confruntat cu o problemă de sănătate. Pot descoperi remedii care să contribuie la o vindecare. Nativii sunt sfătuiți să se dedice astăzi doar activităților care le fac cu adevărat plăcere.

Scorpion

Scorpionii au parte de această conjuncție chiar în sectorul fericirii, așa că ar trebui să profite din plin și să se bucure de viață, să se distreze și să-și satisfacă toate poftele. Se pot remarca prin creativitate și talente artistice, iar cei singuri se pot îndrăgosti.

Săgetător

Săgetătorii se bucură de o stare emoțională bună și simt o pace interioară, dat fiind că Jupiter le este și guvernator. Este o zi ideală pentru a sta alături de familie, pentru a se reapropia de cei dragi și a se ocupa de cămin. Pot avea un moment de revelație și-și pot da seama ce înseamnă fericirea pentru ei cu adevărat.

Capricorn

Capricornii pot primi niște vești foarte bune astăzi sau pot purta un dialog care să-i facă fericiți și să le aducă liniște interioară. Posibil ca unii nativi să se împace cu o persoană dragă. Este o zi perfectă pentru plimbări și socializare.

Vărsător

Vărsătorii pot primi un cadou, un avantaj financiar, o sumă de bani care să-i încânte. Totodată, ei pot fi cei care cheltuie pentru alții și asta îi va mulțumi și ferici. În plus, se bucură de o încredere mare în propria lor persoană.

Pești

Peștii sunt gazda conjuncției Soare-Jupiter, așa că entuziasmul nativilor va fi la cote înalte. Este un moment bun să se conecteze la energiile Universului și să se dedice practicilor spirituale. Azi sunt sfătuiți să facă doar ceea ce le place și doar ceea ce-i face pe deplin fericiți.