”Ea nu și-a văzut încă nepotul” – Interpretul Valentin Nica recunoaște cu lacrimi în ochi că nu vorbește cu mama sa

Interpretul Valentin Nica, cunoscut pentru piesele sale care aprind ringul de dans la nunțile moldovenilor, totuși ascunde și o grea suferință în sufletul său. Acesta încearcă să se bucure de viață, să trăiască momente fericite care ar compensa copilăria deloc ușoară pe care a trăit-o.

În cadrul unui interviu oferit recent, acesta a declarat cu lacrimi în ochi că viața i-a mai dat o palmă acum câțiva ani. Din cauza unor neînțelegeri apărute în familia sa, Valentin Nica nu mai vorbește de o vreme cu mama, iar aceasta, deja bunică fiind, nu și-a văzut încă nepotul. Cei doi nu comunică.

”Deseori încep problemele de la frați. Am vrut să-mi ajut fratele, i-am cumpărat tot ce avea necesar pentru a munci în calitate de DJ, dar din păcate el a lăsat în gaj tot, luat credite de la companii de micro finanțare. (…) Multe s-au întâmplat, mama i-a luat apărarea. Noi ne-am certat. Fratele a înțeles că îi este greu fără ajutorul meu. Peste ani fratele a înțeles și relațiile noastre s-au îmbunătățit, iar mama, fiind mai orgolioasă, nu ia legătura cu mine. Vreau să fiu înțeles corect de lume. Cred că chiar dacă va avea o relație cu mine, ar fi falsă. Omul trebuie să vrea cu adevărat”, a declarat Valentin Nica în cadrul podacast-ului Bandstage.

Valentin Nica este interpret în Republica Moldova și România cunoscut cu hiturile: ”Un Pahar Cu Vin”, ”Astă seară”, ”Milioanele să fie”, ”Bucluc”.

A apărut pe piața muzicală din Moldova în anul 2013 cu melodia: ”Iubita mea”, însoțită de un videoclip special adunând mii de comentarii și distribuiri.

Muzica sa a prins culori calde când la cunoscut pe renumitul interpret Alexandru Lozanciuc. Maestrul i-a scris două melodii bune și a avut încredere. Urmează colaborări cu producători muzicali ca Kapushon, Tharmis, Smally, Bogdan Dascăl – autorul cărții sale de vizite: ”Un Pahar Cu Vin”.